/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Viinipullotelineet

Viinipulloteline toimii tyylikkäänä sisustusyksityiskohtana ja tarjoaa kätevää säilytystilaa viinipulloille. Cerveralta löydät viinipullotelineet eri kokoisina ja eri materiaaleissa, niin seinälle kuin lattialle sijoitettavia malleja.
Viinipullotelineet
Viinipullotelineet
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • D

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
46 tuotteita
Näyttää 40 / 46 tuotetta

Viinipulloteline

Kenenkään ei tarvitse olla viiniasiantuntija hankkiakseen itselleen viinipullotelinettä. Jos ostat kotiin pari viinipulloa kerrallaan, on viinipulloteline näppärä ja tyylikäs säilytystila viinipulloillesi.
Viinipullotelineellä on monia etuja. Säilyttäessäsi viiniä on tärkeää, että viini on kosketuksissa korkin kanssa, jonka tulee olla tiiviisti suljettu. Viinipullotelineessä viinipullot säilyvät täydellisessä asennossa. Toinen etu on se, että viinipulloteline pitää viinisi turvallisesti paikalla ja hyvässä järjestyksessä. Teline on myös tyylikäs sisustusyksityiskohta jokaiseen kotiin.
Meillä Cerveralla on laaja valikoima viinipullotelineitä - eri mallisia, materiaalisia ja värisiä. Valitse tarpeisiisi sopiva viinipulloteline ja anna viinipullotelineen tulla osaksi sisustusta!
Born in Sweden Hex viinipulloteline viinipullo viinipulloteline seinään viinilasit

Viinipulloteline seinälle

Seinäkiinnitteinen viinipulloteline tuo tyylikästä ja modernia kosketusta kotiisi. On myös saatavilla viinipullotelineitä, jotka voidaan sijoittaa hyllyn tai kaapin alle. Seinään tai kaapin alle asetettavat telineet pysyvät tukevasti paikallaan.

Vapaasti seisovat viinipullotelineet

Vapaasti seisovat viinipullotelineet ovat helpot siirrellä ja voidaan sijoittaa mieltymyksen mukaisesti. Aseta se keittiön työtasolle, eteiseen tai olohuoneeseen.

Kokoontaitettavat viinipullotelineet

Kokoontaitettava viinipulloteline on täydellinen sinulle, joka haluat siirtää telineen syrjään, kun se ei ole käytössä.
Blomus Pilare viinipulloteline viinipullot viinilasit leikkuulauta

Aseta viinipullotelineesi hyvään paikkaan

Viiniä tulisi säilyttää mieluiten pimeässä ja viileässä paikassa. Viini säilyy ja kehittyy parhaiten 13-15 asteessa, mutta tarjoilulämpötila riippuu jokaisen omasta mausta.
Ehkä sinulla on vain pieni teline, jossa pullot vaihdetaan suhteellisen säännöllisesti. Tällöin voidaan viinipullotelinettä pitää keittiössä tai olohuoneessa, josta pääset helposti käsiksi pulloihin.
Born in Sweden Hex viinipulloteline pöydälle metallinen viinipulloteline

Materiaalit ja värit

Meillä Cerveralla on laaja valikoima viinipullotelineitä eri materiaaleissa ja väreissä, jotta löydät juuri sinun sisustukseen ja käytännön mieltymyksiin sopivan telineen. Etsitpä sitten puusta, alumiinista, metallista, kromista, pronssista tai messingistä valmistettua viinipullotelinettä, löydät sen valikoimstamme. Valitse myös eri värisiä, kuten musta, ruskea, harmaa tai valkoinen.

Loistava lahja

Viinipulloteline on täydellinen lahja viinin ystäville. Osta yhteinen lahja muiden ystävien kanssa ja täydennä telinettä ostamalla lisäksi korkkiruuvin, kaatonokan ja viininilmaajan.

Tuotemerkit

Meiltä löydät viinipullotelineitä useilta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Blomus, Born in Sweden, Dorre, Hahn Kitchenware, Koziol, Traditional Wineracks, Vingel ja Viski.