/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lotus

Table Top Stories Lotus on Cerveran oma posliinisarja, jonka astioilla on lootus kukkaa muistuttava muoto. Astiasarja koostuu ihastuttavasta kulhosta, tarjoiluvadista, kannusta ja erikokoisista lautasista. Kaikki osat ovat saatavilla väreissä valkoinen, hiekka, vihreä vihreä ja punainen. Lotus-sarjan värit antavat pehmeän vaikutelman ja sopivat hyvin yhdistettäväksi toisiinsa.
Lotus
Lotus
Table top stories lotus astiasto pöydän kattaus lootus

Table Top Stories :in posliinit

Cerveran omalla Table Top Stories -tuotemerkillä on useita ihania posliinisarjoja - Harmony, Secrets ja Rumours. Nyt voimme ylpeänä myös lisätä kokoelmaan Lotus-astiaston.
Syksyllä 2022 Lotus-astiastosta julkaistaan juhlava punainen versio, jolla saat katettua viehättävän joulupöydän.

Table Top Stories Lotus lautanen

Lotus- sarjasta löytyy kaksi erikokoista lautasta. Lotus Lautanen 22 cm sopii hyvin lounaslautaseksi, tai alku- ja jälkiruokalautaseksi. Lotus Lautanen 27 cm on klassinen iso ruokalautanen.
lootus tapaslautanen lautanen vihreä juhlakattaus
Lootuskukka syvä lautanen leipälautanen tarjoiluvati kulho kannu

Table Top Stories Lotus kulho

Lotus kulhossa (16 cm) voidaan tarjoilla kaikkea, aamiaisjogurtista keittoon. Sitä voidaan myös käyttää välipalakulhona tai tapaskulhona.
Lotus-sarjasta löytyy myös iso Lotus- tarjoiluvati, jota voidaan käyttää esimerkiksi leivonnaisten, tapaksen tai tacon tarjoiluun. Kokoelmasta löytyy myös kaunis kahden litran kannu, jolla on monia käyttötarkoituksia. Tarjoile siinä vettä, limonadia tai muita virvoitusjuomia.

Table Top Stories Lotus astiat kestävät astianpesukonetta ja mikroaaltouunia

Me Cerveralla haluamme, että tuotteitamme voidaan käyttää joka päivä, sekä arkeen että juhlaan. Lotus-sarjan astiat ovat siksi kehitetty kestämään astianpesukonetta ja mikroaaltouunia. Näin voit esimerkiksi kattaa suuren juhlapöydän kauniilla ja laadukkaalla posliinilla murehtimatta käsinpestävää tiskikasaa juhlien jälkeen. Seuraavana päivänä voit taas nauttia kauniista Lotus-lautasesta lämmittämällä siinä ylijääneen ruoan.
astiasto rippijuhla kattaus kahvipöytä kattaus juhlapöydän kattaus astiat beige hiekka

Table Top Stories Cerveralla

Cerveran oma, ainutlaatuinen posliini myydään cervera.fi verkkokaupassa. Table Top Stories koostuu suosituista posliinisarjoista, kuten kalanruotokuviolla koristetusta Harmony -astiastosta, sekä Secrets- ja Pure-sarjasta. Secrets- sarjan kauniit lasit luovat kattaukseen ihanan vintage tunnelman, ja Pure-sarja on sen yksinkertaisen valkoisen värinsä ja kultareunuksensa ansiosta suosittu hää- ja vuosipäivälahja.
Lotus-astiasto eroaa muista Table Top Stories :in astiastoista sen upealla muodollaan ja viehättävillä väreillään. Lotus-astiastosta on nopeasti tullut asiakkaidemme suosikki.

Table Top Stories Lotus TikTokissa

Lotus-astiasto huomattiin keväällä 2022 suositussa sosiaalisen median sovelluksessa, Tik Tok :issa. Yksi käyttäjistä julkaisi videon sievistä Lotus-tuotteista, joka aiheutti kunnon TikTok-villityksen. Tämä johti siihen, että monet posliinisarjan osat myytiin loppuun ennätysajassa. Suosittu Table Top Stories Lotus -astiasto löytyy nyt taas valikoimastamme!