/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kahvimyllyt

Todellinen löytö kahvipapujen ystäville! Kahvimylly jauhaa kahvin ja sitten vain keittämään. Valitse manuaalinen tai sähköinen. Meiltä löydät kahvimyllyt eri muotoisina ja värisinä sekä monilla eri toiminnoilla. Tee papujen jauhamisesta aamuinen rituaali ja tunne kahvin ihana tuoksu!
Kahvimyllyt
Kahvimyllyt
På lager
Varemerke

    i

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
57 tuotteita
Näyttää 40 / 57 tuotetta
Kitchenaid artisan kahvimylly sähköinen kahvimylly musta kahvipavut

Kahvimyllyt

Kahvimylly sopii sinulle, joka haluat jauhaa kahvipavut itse. Jauhamalla pavut juuri ennen kahvin valmistamista, parantaa kahvin laatua huomattavasti. Papujen jauhamisesta tulee kokemus sinänsä ja monet ihmiset arvostavat rituaalia jauhaa papuja juuri ennen kahvin valmistamista. Kahvipapujen tuoretta jauhettua aromia on vaikea voittaa ja se on upea aloitus päivälle ennen ensimmäistä kahvikupillista.
Valittavana on useita eri kahvimyllyjä riippuen siitä, kuinka haluat jauhaa papusi ja millaisen kahvin haluat. Useat kahvimyllyt tarjoavat mahdollisuuden säätää jauhatusastetta ja lämpötilaa jauhatusprosessin mukauttamiseksi haluttuun tulokseen.
Sinun ei tarvitse olla asiantuntija kahvipapujesi jauhamisessa. Kahvimylly hoitaa suurimman osan asioista itse. Jos valitset sähköisen kahvimyllyn, istu vain alas ja odota. Kahvimylly hoitaa jauhamisen.

Valitse oikea kahvimylly

Sähköinen tai manuaalinen kahvimylly

Kahvipapujen jauhaminen käsin voi toki viedä aikaa ja on yleensä nopeampaa jauhaa pavut sähköisellä kahvimyllyllä. Mutta hyvän kahvin valmistus vie kuitenkin aikaa. Liian nopeasti jauhetut kahvipavut voivat lämmetä ja siten kahvin maku ei tule esille oikealla tavalla. Jos valitset sähköisen kahvimyllyn, voi olla hyvä valita myös sellainen, joka jauhaa kahvipavut hitaasti. Näin kaikki aromit säilyvät ja tulevat esille parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyään useimmissa kahvimyllyissä on toiminto, joka estää papuja lämpenemästä liikaa, kun niitä jauhetaan. Näin saadaan esille mahdollisimman hyvä maku.
Dorre caturra kahvimylly manuaalinen kahvimylly musta kirkas

Kahvimyllyn terät tai kiekot

On kahvimyllyjä, joissa on kartioterät tai jauhinkiekot. Terillä varustetussa kahvimyllyssä pavut jauhetaan pyörivillä terillä ja jauhatusaste on hieman karkeampi. Kahvimyllyt, joissa on jauhatuskiekko, voit asettaa tarkemman jauhatusasteen. Jokaisesta tuotekuvauksesta voit lukea lisää kahvimyllyjen jauhatustoiminnoista.
KitchenAid jauhetut kahvipavut kahvin jauhaminen

ECBC-hyväksytty

Euroopan kahvinpanimokeskuksen European coffee brewing centre hyväksymillä kahvimyllyillä on keltainen ECBC-merkki. Jotta kahvimylly saa ECBC-hyväksynnän, sen on läpäistävä useita erilaisia ​​testejä, jotka suoritetaan korkeilla teknologisilla menetelmillä ja elektronisilla laboratoriolaitteistoilla.
Meiltä löydät useita Wilfa -tuotemerkin kahvimyllyjä, joissa on ESCB-merkintä. Valitsemalla Wilfa -kahvimyllyn tiedät, että se on jo alan asiantuntijoiden hyväksymä.
Horwood kahvimyllyt manuaalinen kahvimylly ruostumaton teräs
wilfa kahvimylly balance CG1B 275 sähköinen kahvimylly