/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pour over-kahvinkeittimet

On maukkaan kahvin aika! Pour over -kahvinkeittimet ovat sinulle, jolla on iso kiinnostus kahvin valmistukseen. Manuaalinen toiminto eli pour over -käsinsuodatus, kestosuodatin ja hiljalleen suodatettava kahvi tuovat esiin ihanat aromit. Keitin on myös tyylikäs sisustusyksityiskohta.
Pour over-kahvinkeittimet
Pour over-kahvinkeittimet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
22 tuotteita
Näyttää 22 / 22 tuotetta

Pour over-kahvinkeittimet

Kahvin pour over eli käsinsuodatus kannussa on helppoa ja lopputulos on hyvä kahvi. Pour over tarkoittaa, että keität kahvin manuaalisesti. Manuaalinen kahvinkeitin eli kahvikannu on helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa. On mukava nähdä kuinka paljon kahvia olet keittänyt ja kuinka paljon on jäljellä. Pidä keitin tyylikkäästi esillä keittiötasolla ja näin se on aina valmiina keittääksesi yhden tai muutaman kupillisen kahvia.
Bodum pour over kahvinkeitin tyylikäs lasikannu ja kupit
Bodum pour over kahvikeittimen käyttö kahvin keittäminen käyttö-ohjeet
Bodum pour over kahvikeittimen käyttö kahvin keittäminen käyttö-ohjeet

Miten toimii pour over kahvinkeitin?

Hyvän kahvin valmistaminen pour over kahvinkeittimellä ei ole mitenkään vaikeaa. Päinvastoin. Tämä kahvinsuodatusmenetelmä on todella helppo.

Tee näin:

1. Huuhtele suodatinpaperi vedellä ja aseta se suodatinsuppiloon.
2. Annostele kahvi suodattimeen.
3. Kaada hitaasti kuumaa vettä pyörivällä liikkeellä.
4. Anna veden valua kahvin läpi karahviin.

Millainen suodatinpaperi?

Joissakin pour over kahvipannuissa on pysyvä kestosuodatin. Se on erittäin käytännöllinen ja ympäristöystävällinen. Muille kannuille voi ostaa suodatinpaperit tai suodatinpussit aivan kuten sähkökahvinkeittimelle. Lue tuotekuvauksesta, mikä pätee omaan pour over keittimeesi ja onko erityisiä suodatinpapereita tai suodatinpusseja, joita sinun pitäisi käyttää juuri omaan kannuusi.Jos käytät suodatinpaperia, huuhtele se ennen käyttöä. Näin poistat paperin maun.
Bodum pour over kahvinkeitin tyylikäs lasikannu suodatin kahvin annostelu

Millaista kahvia?

Kahvin manuaalinen pour over käsinsuodatus on suunnilleen sama menetelmä kuin kahvinkeittimessä. Erona on, että kaadat veden alas sen sijaan, että keitin tekisi sen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kahvin valmistukseen suodatinkahvia.

Kuinka paljon kahvia?

210 millilitraan vettä tarvitset 14 grammaa kahvia (kaksi kahvimittaa). Mutta toki voit testata itse, että kahvi maistuu juuri niin vahvalta tai miedolta kuin haluat. Tärkeintä on, että kahvi maistuu hyvältä.

Kuinka lämmintä veden pitää olla?

Veden tulisi olla mieluiten 96 asteista, mutta se voi olla myös muutaman asteen viileämpää. Helpoin tapa saada oikea lämpötila on keittämällä vesi vedenkeittimessä ja avaamalla sitten sen kansi noin puoleksi minuutiksi. Näin veden lämpötila yleensä laskee 96 asteeseen.

Kuinka kaadan vettä?

Kaada vesi pyörivällä liikkeellä kahvin päälle. Anna veden kulkea suodattimen läpi ja odota noin puoli minuuttia. Jatka veden kaatamista pyörivällä liikkeellä ja kokeile kaatamista sinne, mihin et ole vielä kaatanut. Anna kaiken veden kulkea suodattimen läpi. Kun kahvi on lakannut tippumasta, poista suodatin ja pyöritä kannua kevyesti ennen kahvin tarjoilua.
chemex classic pour over kahvinkeitin 6 kuppia tyylikäs lasikannu

Palkittu pour overkahvinkeitin

Chemex kahvinkeitin ei ainoastaan ​​tarjoa hyvää kahvia, vaan se on myös saanut palkinnon suunnittelustaan. Keitin on esillä Museum of Modern Art -museossa New Yorkissa ja se on nimetty yhdeksi sadan parhaimman design-tuotteen joukkoon. Pour over kahvinkeittimen suunnittelija on Peter J. Schlumbohm ja keitin suunnitellaan nykyään lähes samalla Schlumbohmin tyylillä vuodelta 1941.