/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Leivänpaahtimet

Leivänpaahdin on monen suosikki arkiaamuihin ja viikonlopun pitkille aamiaisille. Se on myös tyylikäs sisustuselementti keittiöön. Meiltä löydät leivänpaahtimet useilta eri tuotemerkeiltä. Nauti ihanan maukkaista, rapeiksi paahdetuista leivistä! Hyvää huomenta!
Leivänpaahtimet
Leivänpaahtimet
Finns i lager
Varumärke

    B

  • E

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
158 tuotteita
Näyttää 40 / 158 tuotetta

Leivänpaahtimet

Todella rapeaksi paahdettua voileipää on vaikea voittaa. Se, kuinka hyvin paahdetun voileivän haluat, on tietysti makuasia. On hyvä, että käytännössä kaikki leivänpaahtimet tarjoavat nykyään mahdollisuuden asettaa haluttu paahtotila. Tietenkin on myös niin, että eri leivät voidaan paahtaa eri tavoin. Leivänpaahdin voi toimia myös keinona saada hieman kuivunut leipä taas maistumaan hyvältä.

Valitse oikea leivänpaahdin

Nykyään markkinoilla on monia leivänpaahtimia. Se ei ole mitenkään outoa, kun otetaan huomioon, kuinka hyvää paahdettu leipä on. Se, miten haluat syödä paahdetun leivän ja mikä on sinulle tärkeää leivänpaahtimen suhteen, vaihtelee kuitenkin eri ihmisillä.

Viipaleiden määrä

Useimmat leivänpaahtimet tarjoavat tilaa 2–4 ​​leipäviipaleelle. Se, mikä tarjoaa tilaa neljälle viipaleelle, saa luonnollisesti enemmän viipaleita paahdettua kerralla. Samalla kun leivänpaahdin vie myös enemmän tilaa. Pienempään talouteen tai vain niille, joilla on pienempi keittiö, voi siksi kahden viipaleen leivänpaahdin sopia parhaiten. Eikä varmastikaan ole väärin odottaa vähän aikaa, että valmiiksi paahdettu leipä ponnahtaa esiin?

Väri ja muoto

Monen mielestä on hauskaa ja tyylikästä, että kahvinkeitin, vedenkeitin, monitoimikone ja leivänpaahdin sopivat yhteen. Joko väriltään tai koska kodinkoneet ovat peräisin samalta merkiltä. Toiset mieluummin sekoittavat eri merkkejä. Oikeaa ja väärää ei tietenkään ole olemassa. Leivänpaahtimet ovat nykyään saatavilla lähes kaikissa väreissä. Meiltä Cervera :lta löydät leivänpaahtimet mustina, vaaleanpunaisina, valkoisina, kultaisina, punaisina, vihreinä ja monia muitakin värekin löytyy.

Malli

Useimmille tuttu malli on se, jossa leipäviipaleet laitetaan leivänpaahtimeen pystyssä ja kun paahtaminen on päättynyt, leipäviipaleet tulevat ulos leivänpaahtimesta. Mutta muitakin vaihtoehtoja on. Toinen malli on se, jossa laitat leivän leivänpaahtimeen, aivan kuten grillaisit leipääsi. Tällaisen mallin etuna on osittain se, että keittiön tilaa ei rajoita leivän paahtaminen. Toisaalta myös se, että leivänpaahdin on helpompi säilyttää, jos et halua pitää sitä keittiön työtason päällä.
Useimmissa nykyään leivänpaahtimissa on irrotettava murutarjotin, sillä mikään leivänpaahdin ei selviä ilman kerääntyviä leivänmurusia. Irrotettavan murutarjottimen ansiosta leivänpaahdin on helppo puhdistaa ja näin siihen keräydy liikaa murusia.

Lisävarusteet

Valmista paahtoleipiä, lämpimiä voileipiä leivänpaahtimessasi leipägrillin avulla. Erilaiset leipägrillit on suunniteltu sopimaan erilaisiin leivänpaahtimiin. Leipägrillillä säästät toisen kodinkoneen ostamisessa. Voit myös ostaa sämpylänlämmittimen, joka lämmittää sämpylät tai leivän leivänpaahtimen yläpuolella. Teline laitetaan paahtoaukon yläpuolelle, jossa lämpö virtaa ylöspäin. Sämpylät laitetaan telineen päälle. Teline on hyvä myös, jos haluat vain lämmittää, mutta et paahtaa leipää.