Maidonvaahdottimet

Enää ei tarvitse lähteä kahvilaan noutamaan hyvää cappuccinoa. Nyt voit valmistaa sen kotona. Maidonvaahdottimet ovat kätevät auttamaan maukkaiden kahvien valmistuksessa.
26 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 26 / 26 tuotetta

Maidonvaahdottimet

Etsit sitten pientä pattereilla toimivaa tai suurempaa sähköistä maidonvaahdotinta, ne löydät meidän valikoimastamme. Onko sinulla kapselikone, joka tekee fantastista espressoa? Täydennä se maidonvaahdottimella valmistaaksesi cappuccinoa tai caffe lattea.
Tee aamiaisesta tai iltapäiväkahvista ylellisempää antamalla kahvillesi kermainen vaahto. Maidonvaahdottimella maidon vaahdotus on helppoa.

Valitse oikea maidonvaahdotin

Nykyään markkinoilla on useita erilaisia ​​pehmeitä maidonvaahdottimia. Se, mikä sinulle sopii, riippuu useista eri tekijöistä. Mieti, miten ajattelit käyttää maidonvaahdotinta, kuinka paljon tilaa sinulla on, kuinka paljon maitoa vaahdotat kerralla ja mikä budjetti sinulla on. Näin on helpompi löytää itsellesi parhaiten sopiva vaahdotin.

Kuinka usein sitä pitäisi käyttää?

Kuinka usein käyttäisit maidonvaahdotinta? Käyttäisitkö sitä joka päivä vain joskus, kun sinulla on vieraita? Jos käytät sitä vain satunnaisesti, pieni paristokäyttöinen ja käsin ohjattava maidonvaahdotin saattaa riittää. Jos kuitenkin käytät sitä joka päivä, voi olla kannattavaa investoida maidonvaahdottimeen, joka tekee maidon valmiiksi, kun sinä voit tehdä jotain muuta.

Kuinka paljon tilaa sinulla on?

Suuremman kapasiteetin maidonvaahdotin vie enemmän tilaa kuin pienemmän kapasiteetin maidonvaahdotin. Asutko pienessä kodissa vai onko keittiön kaapit jo täynnä tavaraa? Siinä tapauksessa pienempi vaahdotin, jonka voit laittaa ruokailuvälinelaatikkoon, voi olla parempi sinulle. Onko sinulla tilaa kaapeissa vai haluatko vaahdottimen seisovan keittiötasolla? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua isompiin vaahdottimiimme.

Kuinka paljon maitoa tulisi vaahdottaa?

Aiotko vaahdottaa yhden vai useamman kupin? Jos otat useita kuppeja, on helpompaa, jos valitset suuremmille maitomäärille soveltuvan vaahdottimen. Kutsutko esimerkiksi usein cappuccinoa rakastavia ystäviäsi kylään? Silloin kannattaa luultavasti hankkia maidonvaahdotin, jolla voi vaahdottaa vähän enemmän kerrallaan.

Kuinka paljon haluat maksaa?

Meiltä Cervera :lta löydät maidonvaahdottimen useissa eri hintaluokissa, mikä voi tietysti myös olla ratkaisevaa sinulle sopivan maidonvaahdottimen valinnassa.

Eri tuotemerkit

Meillä on maidonvaahdottimia useilta suosituilta tuotemerkeiltä. Valitse maidonvaahdotin tuotemerkiltä Smeg, Bodum, Ariete, Bialetti, L’Expressi, Sage, Sjöstrand tai Westmark.

Smeg maidonvaahdotin

Smeg maidonvaahdottimessa on Smeg :ille ominainen muotoilu ja sitä on saatavana useissa eri väreissä. Smeg maidonvaahdottimella voit valmistaa maidon vaahdon lisäksi kuumaa kaakaota. Voit vaahdottaa sekä kuumaa että kylmää maitoa ja valita, haluatko vaahdosta kevyttä vai paksua. Todella tyylikäs keittiötasolle.

Bodum maidonvaahdotin

Bodum tuotemerkin maidonvaahdotin on samanlainen kuin Bodum :in pressopannut. Vaahdotat maidon kaatamalla maitoa kuppiin ja liikuttamalla kahvaa ylös ja alas muutaman kerran, kunnes vaahdosta on tullut halutun kermainen.

Inspiraatiota

Miksi et kokeilisi kaikenlaista maitovaahdottimellasi? Mausta caffe latte laventelilla tai valmista chai latte.