/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Monitoimikoneet

Mahtavaa, kun löysit itsellesi uuden keittiöapulaisen! Monitoimikoneet sopivat kaikkiin keittiöihin ja tekevät ruoanlaitosta ja leivonnasta helpompaa. Nyt vain valitsemaan suosikkisävyä.
Monitoimikoneet
Monitoimikoneet
Saatavilla
Tuotemerkki

    B

  • D

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
38 tuotteita
Näyttää 38 / 38 tuotetta

Monitoimikoneet

Monitoimikoneella voit pilkkoa, raastaa, sekoittaa ja olla mukana useissa ruoanlaittovaiheissa erilaisten ruokien valmistuksessa. Hienonna sipulit, pähkinät ja tuoreet mausteet. Raasta raa'at vihannekset ja juusto. Soseuta keitetyt hedelmät. Murskaa jäitä juomiin tai marjoja smoothieihin. Monitoimikoneella voit valmistaa myös korppujauhoja tai jauhelihaa tai mikset vatkaa munanvalkuaisia ​​tai kermaa? Monitoimikonetta voit käyttää monissa eri tilanteissa. Kaikki mikä voi muuten kestää kauan, voit jättää monitoimikoneen huoleksi. Useimpien monitoimikoneen irtonaiset osat ovat myös konepesun kestäviä, joten sinun ei tarvitse tehdä lähes mitään itse, jos sinulla on myös astianpesukone.

Valitse oikea monitoimikone

Monitoimikoneita on saatavilla eri kokoisina ja eri hintaluokissa sekä eri ominaisuuksilla. Jotta tiedät, mikä monitoimikone sopii sinulle parhaiten, voi olla hyvä selvittää muutama asia. Mieti, mihin aiot käyttää monitoimikonetta, kuinka paljon tilaa se vie ja paljonko haluat käyttää siihen rahaan.
Hieman pienempi monitoimikone sopii sinulle, jolla on hieman pienempi keittiö tai sinun ei välttämättä tarvitse raastaa tai pilkkoa raaka-aineita suuria määriä. Ehkä haluat vain pilkkoa sipulin nopeasti tai raastaa porkkanaraastetta muutamalle hengelle? Tässä tapauksessa hieman pienempi monitoimikone on oikea valinta sinulle.
Isompi monitoimikone sopii sen sijaan sinulle, jolla on enemmän tilaa keittiön kaapeissa ja haluat pilkkoa hieman suurempia määriä tai yksinkertaisesti välttää astian tyhjentämistä moneen kertaan. Monet monitoimikoneet, joilla voit pilkkoa suurempia määriä, eivät välttämättä aina vie paljon enemmän tilaa.
Eri monitoimikoneissa on myös erilaiset asetukset. Joillakin monitoimikoneilla voit muuttaa viipalepaksuutta, kun kone jatkaa toimintaansa. Joissakin monitoimikoneissa on taikinakoukut, jotka sopivat täydellisesti leivän leivontaan tai jos aiot vaivata pizzataikinaa. Joissakin monitoimikoneissa on ThermoSafe -lasista valmistettuja astioita, mikä tarkoittaa, että ne toimivat erinomaisesti sekä kuumien että kylmien raaka-aineiden käytössä. Kun tiedät, mitä raaka-aineita haluat raastaa tai sekoittaa, oikean koneen löytäminen on helpompaa. Kun olet tehnyt valintasi, on helpompi ostaa kone tai toivoa sitä lahjaksi.
Useimmissa monitoimikoneissa on käännettävät levyt pilkkomista ja raastamista varten. Monet tarjoavat myös mahdollisuuden levyjen säilytykseen monitoimikoneessa, mikä on täydellistä. Näin voit pitää järjestyksen keittiössä ja samalla säästää tilaa.
Hieman kehittyneimmissä monitoimikoneissa on yleensä laajennetut mahdollisuudet lisätarvikkeiden muodossa. Lisämahdollisuuksina viipaleiden koon ja vastaavien määrittäminen useiden raaka-aineiden valmistukseen. Näissä monitoimikoneissa on usein myös mukana puhdistustarvikkeita, jotta voit hoitaa monitoimikonettasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Useimmat monitoimikoneet nykyään on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän sähköä, mutta niissä on silti tehokkaat moottorit.