/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Munankeittimet

Munankeitin keittää puolestasi munat juuri sellaisiksi kuin haluat. Ehkäpä jopa uppomunien haudutus sopii maukkaalle aamaiselle. Meiltä löydät erimuotoiset munankeittimet jokaiseen keittiöön.
Finns i lager
Varumärke

    S

Kategori
Material
Färg
Pris
2 tuotteita
Näyttää 2 / 2 tuotetta

Munankeittimet

Munankeittimet helpottavat arkea. Voit antaa munien kypsyä ilman, että sinun tarvitsee vahtia niitä. Näin vältät kattilassa rikkoutuvia munankuoria ja liian kovia tai löysiä munia. Jos syöt munia usein, munakeittimestä tulee luultavasti arjen suosikki. Hienolla paikalla keittiötason päällä.

Kuinka kauan keitetyt kananmunat säilyvät?

Tietyissä munankeittimissä voit keittää jopa 10 munaa samanaikaisesti. Ihanteellinen, jos monet teistä syövät munia tai valmistat ruokaa keitetyistä kananmunista.
Keitetyt munat säilyvät jääkaapissa noin 5-7 päivää. Koska munankuoret ovat huokoisia, ne imevät helposti makua. On parasta säilyttää munat muovipussissa, ruoansäilytyspurkissa -tai rasiassa.

Miten munankeitin toimii?

Munien keittäminen munankeittimessä on todella helppoa. Aseta vain munat keittimeen ja valitse kypsyysaste. Ajastimella varustettu munakeitin antaa signaalin, kun muna tai munat ovat kypsiä. Tietyissä keittimissä on sen sijaan merkkivalo, joka syttyy ilmoittamaan, että munat ovat valmiita. Jokaisella signaalilla on etunsa. Jos muu perhe nukkuu ja sinä heräät keittämään muinia, voi lampulla varustettu keitin olla parempi kuin piippausajastimella varustettu keitin.

Uppomunat munankeittimessä

Joissakin munankeittimissä on myös mahdollista valmistaa uppopaistettuja munia. Uppomunat keitetään ilman kuorta. Voit tehdä munia, joissa keltuainen on kokonaan peitossa sellaisia tai keltuainen on vielä näkyvissä. Näin voit valmistaa Eggs Benedict eli Benedictin munat.

Munat pääsiäiseksi

Monille pääsiäinen liittyy muniin. Munien suuri suosio pääsiäisviikonloppuna juontaa juurensa kristinuskosta. Munat symboloivat elämää ja sopivat siksi hyvin pääsiäisenä syötäväksi. Toisaalta munan syöminen oli aikoinaan kiellettyä paaston aikana. Kun ihmiset eivät syöneet munia, niitä oli runsaasti tarjolla. Näin munat löysivät paikkansa paaston jälkeen juhlavan pääsiäispöydän tarjoiluista.
Keittimellä voi keittää kananmunat nopeasti ja helposti koko suvulle. Jos aiot maalata munia, on etu, jos olet keittänyt ne aiemmin. Munankeitin esille ja pian saat maalata kauniita pääsiäismunia.