/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Riisinkeittimet

Lämmintä ja ihanan maukasta riisiä ilman kattilan vahtimista. Riisinkeittimet hoitavat homman. Koska riisi on valmista? Sen päätät sinä! Nyt vain valitsemaan juuri sinulle ja keittiöösi sopivaa riisinkeitintä.
Riisinkeittimet
Riisinkeittimet
Finns i lager
Varumärke

    E

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
14 tuotteita
Näyttää 14 / 14 tuotetta

Riisinkeittimet

Riisi sopii lähes kaikenlaisiin ruokiin ja riisinkeittimellä sinun ei tarvitse vartioida liedellä porisevaa riisikattilaa.

Keitä riisi riisinkeittimessä

Jos aiot keittää jasmiini- tai basmatiriisiä, on yleensä parasta, jos huuhtelet riisin ensin. Näin huuhtelet riisistä pois tärkkelyksen ja joissakin tapauksissa torjunta-aineet.
Kaada riisi keittimeen ja täytä keitin sitten vedellä. Kuinka paljon vettä keittimeen tulee täyttää, riippuu riisin tyypistä ja keittimestä. Halutessasi voit kaataa joukkoon myös voita tai öljyä ja ripaus suolaa.
Riisi tulee jakaa tasaisesti. Käynnistä sitten keitin ja anna riisin kypsyä, kunnes se on valmis. On tärkeää olla avaamatta keitintä riisin kypsennyksen aikana, koska osa höyrystä voi kadota. Se voi johtaa huonoihin tuloksiin.
Kun keitin on kypsentänyt riisin, voit antaa riisin levätä noin 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Miksi riisinkeitin?

Kun ostat keittimen, on todennäköistä, että kysyt itseltäsi, miksi et ostanut sitä aiemmin. Keittimellä riisin kypsentäminen on helppoa.
Riisinkeittimessä on automaattinen toiminto, joka tunnistaa, kuinka kauan riisiä pitää kypsentää. Toisin sanoen, voit keskittyä johonkin muuhun, kun riisi kypsyy itse keittiökoneen avulla.
Riisin pitäminen lämpimänä on toinen arvostettu toiminto. Etuna on, että voi keittää paljon riisiä ja pitää riisin valmiina. Iso riisinkeitin soveltuu parhaiten isommille riisimäärille, pienemmän riisimäärän keittämisen riskinä on, että riisi muodostaa pohjalle kovan pinnan. Jos haluat sen sijaan keittää pienemmän määrän riisiä, on parasta ostaa pienempi versio.

Riisinkeitin ja höyrystin samassa

Niin sanotulla monikeittimellä voit riisin kypsennyksen lisäksi myös höyryttää ruokaa ja keittää keittoa. Täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat suurimman osan ruoanlaitosta sujuvan nopeasti ja sujuvasti. Useita toimintoja sisältävä keittiökone on myös käytännöllinen. Sinun ei tarvitse ostaa useita koneita ja säästät paljon tilaa keittiön kaapeissa tai keittiötasolla.
Useimmissa riisinkeittimissä voit keittää myös puuroa. Tarttumattomalla pinnoitteella ei puuro tai tavallinen riisi tartu kiinni. Se tekee koneesta myös helpon puhdistaa.

Riisinkeittimien puhdistus

Riisinkeitin on helppo puhdistaa. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta riisi ei tartu kiinni eikä sinun tarvitse seistä ja raaputtaa pois kuivia jäämiä. Kone on helppo puhdistaa tavallisella tiskiharjalla tai astianpesusienellä ja lämpimällä vedellä. Joissakin koneissa on myös irrotettavia osia. Mukana tulevassa ohjekirjassa kerrotaan kestääkö riisinkeittimesi osat konepesua.