/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sauvasekoittimet

Nyt saat nopeasti sekoitettua, soseutettua ja vispattua lähes mitä vaan. Tämä vain vähän tilaa vievä keittiöapulainen sopii moneen. Sauvasekoittimet jokaiseen kotiin!
Saatavilla
Tuotemerkki

    S

Tuoteryhmä
Väri
Hinta
101 tuotteita
Näyttää 40 / 101 tuotetta

Sauvasekoittimet

Etsitpä sitten halpaa, hieman ylellisempää, pitoystävällistä, punaista tai pientä sauvasekoitinta, löydät sen täältä meiltä.
Sauvasekoitin on käsisekoitin, jota pidät kädessäsi samalla kun sekoitat sitä mitä haluat sekoittaa. Näin voit hallita sitä mitä haluat sekoittaa tai pilkkoa. Se on vielä kätevämpää, jos valitset myös johdottoman sauvasekoittimen.
Sauvasekoitin ei vie paljoa tilaa mutta sillä on monta erilaista käyttömahdollisuutta. Sauvasekoittimella voit pilkkoa, soseuttaa, valmistaa keittoja ja smoothieta. Osalla sauvasekoittimista voit myös vaahdottaa ja jauhaa lihaa. Meiltä löydät sauvasekoittimia muun muassa tuotemerkeiltä Wilfa, Bosch, Dualit, OBH Nordica, Kitchen Aid ja Smeg.

Monta mahdollisuutta

Sauvasekoitinta on helppo käyttää. Sekoita smoothieita, keittoja ja hienonna pähkinöitä. Pilko lihaa, sekoita majoneesia ja aioli- tai béarnaise-kastiketta. Tietyillä sauvasekoittimilla voit jopa murskata jäätä. Tai mikset käyttäisi sauvasekoitinta taikinan sekoittamiseen? Monissa tapauksissa voit käyttää sauvasekoitinta myös jäätelökoneena.
Toisin kuin tavallinen tehosekoitin, on sauvasekoitin yleensä paras, kun haluat valmistaa pienempiä määriä ruokaa.

Valitse oikea sauvasekoitin

Se, mikä on sinulle paras sauvasekoitin, riippuu siitä, mihin aiot käyttää sitä ja myös siitä, millainen muotoilu kiinnostaa sinua. Monet merkit tarjoavat sekoittimia useissa eri väreissä. Smeg tuotemerkiltä löydät esimerkiksi sekoittimen vaaleansinisenä, punaisena, mustana tai valkoisena. Alessi -tuotemerkillä on myös sauvasekoittimia useissa eri väreissä, kuten harmaana, punaisena, mustana ja valkoisena.