Sauvasekoittimet

Nyt saat nopeasti sekoitettua, soseutettua ja vispattua lähes mitä vaan. Tämä vain vähän tilaa vievä keittiöapulainen sopii moneen. Sauvasekoittimet jokaiseen kotiin!
72 tuotteita
Näyttää 40 / 72 tuotetta

Sauvasekoittimet

Etsitpä sitten halpaa, hieman ylellisempää, pitoystävällistä, punaista tai pientä sauvasekoitinta, löydät sen täältä meiltä.
Sauvasekoitin on käsisekoitin, jota pidät kädessäsi samalla kun sekoitat sitä mitä haluat sekoittaa. Näin voit hallita sitä mitä haluat sekoittaa tai pilkkoa. Se on vielä kätevämpää, jos valitset myös johdottoman sauvasekoittimen.
Sauvasekoitin ei vie paljoa tilaa mutta sillä on monta erilaista käyttömahdollisuutta. Sauvasekoittimella voit pilkkoa, soseuttaa, valmistaa keittoja ja smoothieta. Osalla sauvasekoittimista voit myös vaahdottaa ja jauhaa lihaa. Meiltä löydät sauvasekoittimia muun muassa tuotemerkeiltä Wilfa, Bosch, Dualit, OBH Nordica, Kitchen Aid ja Smeg.

Monta mahdollisuutta

Sauvasekoitinta on helppo käyttää. Sekoita smoothieita, keittoja ja hienonna pähkinöitä. Pilko lihaa, sekoita majoneesia ja aioli- tai béarnaise-kastiketta. Tietyillä sauvasekoittimilla voit jopa murskata jäätä. Tai mikset käyttäisi sauvasekoitinta taikinan sekoittamiseen? Monissa tapauksissa voit käyttää sauvasekoitinta myös jäätelökoneena.
Toisin kuin tavallinen tehosekoitin, on sauvasekoitin yleensä paras, kun haluat valmistaa pienempiä määriä ruokaa.

Valitse oikea sauvasekoitin

Se, mikä on sinulle paras sauvasekoitin, riippuu siitä, mihin aiot käyttää sitä ja myös siitä, millainen muotoilu kiinnostaa sinua. Monet merkit tarjoavat sekoittimia useissa eri väreissä. Smeg tuotemerkiltä löydät esimerkiksi sekoittimen vaaleansinisenä, punaisena, mustana tai valkoisena. Alessi -tuotemerkillä on myös sauvasekoittimia useissa eri väreissä, kuten harmaana, punaisena, mustana ja valkoisena.

Wattimäärä

Sauvasekoittimet ovat eritehoisia. Eri sauvasekoitinmoottoreiden tehot vaihtelevat 140 W:n ja 1000 W:n välillä. Se, kuinka monta wattia sauvasekoittimen moottoria käyttää, ei kuitenkaan välttämättä ole suora osoitus siitä, kuinka kovia aineksia se voi sekoittaa tai kuinka nopeasti se sekoittaa.

Erilaiset terät

Tietyt sauvasekoittimet tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa terä riippuen siitä, mitä aiot pilkkoa tai sekoittaa. Joihinkin sekoittimiin voi laittaa myös vispilän.

Tähtiterä

Tähtiterällä saat valmistettua soseet ja kaikkea pakastemarjoista keitettyihin perunoihin. Yhtä hyvä, jos aiot valmistaa guacamolea kuin sorbettia.

Vaahdotusterä

Tasaisella terällä voit vatkata keitot, kastikkeet, suklaamoussen tai munakkaat.

Reikäterä

Tämä terä sopii ilmavampiin ja kuohkeampiin tyyppeihin, kuten majoneesiin tai lettutaikinaan. Tällä terällä voit myös tehdä drinkin.

Hienonnusterä

Hienonnusterä on hyvä, jos haluat pilkkoa lihaa, kalaa tai kuitupitoisia vihanneksia.

Kiinnitä seinään

Seinäkiinnikkeen avulla tiedät aina, missä sauvasekoitin on, ja voit pitää sen käden ulottuvilla. Kulho sekoituskannulla on täydellinen ainesten sekoittamiseen. Monet sekoituskannut kestävät mikroaaltouunin, ja osa on suunniteltu kannuksi, jotta voit tarjoilla suoraan kannusta.

Sauvasekoittimen historia

Ensimmäinen sauvasekoitin oli Bamix, joka kehiteltiin vuonna 1954. Vielä nykyäänkin Sveitsin tehtaalla valmistetaan sekoittimia. Ruotsin prinssi Sigvard Bernadotte suunnitteli vuonna 1961 yhden ensimmäisistä sauvasekoittimista Bamixille. Useimmat sauvasekoittimet noudattavat edelleen prinssi Sigvard Bernadotten suunnittelua.