/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vedenkeittimet

Käytännöllinen apulainen moneen ja tyylikäs sisustuselementti keittiöön. Meiltä laadukkaat vedenkeittimet erilaisilla väreillä ja muodoilla.
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
152 tuotteita
Näyttää 40 / 152 tuotetta

Vedenkeittimet

Vedenkeitin on erittäin näppärä työkalu keittiössä - se on tehokas ja nopea, ja vesi on kiehuvaa muutamassa minuutissa!
Vedenkeitin on tehokas ja luotettava keittiökone. Käytät sitä päivittäin veden keittämiseen kuumille juomille. Vedenkeitin on tehokas, jos haluat nopeuttaa pastan keitinveden kuumennusta tai keittää vettä perunoiden ja vihannesten kypsentämiseen. Koska vedenkeitin on lähes aina keittiötason päällä, on tärkeää, että se on kauniisti muotoiltu ja sopii keittiön muuhun sisustukseen.
Täältä löydät suuret ja pienet vedenkeittimet, eri materiaaleista ja väreistä sekä eri toiminnoilla. Tervetuloa tutustumaan korkealaatuiseen vedenkeitinvalikoimaamme!

Vedenkeittimen toiminta ja koko

Ennen kuin tilaat uuden vedenkeittimen, on hyvä miettiä, mitkä toiminnot ovat mielestäsi tärkeitä ja minkä kokoisen vedenkeittimen tarvitset. On olemassa pienempiä vedenkeittimiä 1 litralle vettä, jotka sopivat täydellisesti pienempään talouteen ja on suurempia malleja, joihin mahtuu kaksi litraa vettä. Useimpiin isoihin vedenkeittimiin mahtuu 1,5-1,7 litraa vettä. Monissa vedenkeittimessä on mitta-asteikko, josta näet, kuinka paljon vettä olet täyttänyt kannuun.
Kaikissa Cervera :n vedenkeittimissä on automaattinen sammutustoiminto. Se on turva-asetus, joka tarkoittaa, että kun vesi on kiehunut, vedenkeitin sammuu. Monissa vedenkeittimissä on myös ylikuumenemissuoja ja toiminto, joka estää keittimen käynnistymisen, jos siinä ei ole vettä.
Vedenkeitin merkkivaloilla näyttää veden lämpötilan ja on myös keittimiä säädettävällä lämpötilalla. Voit itse päättää kuinka kuumaksi vesi kiehuu. Tämä on älykäs ominaisuus, jos aiot lämmittää vettä pienelle lapselle tai keittää teetä. Esimerkiksi vihreä tee on usein parasta, jos vesi on 70-80 astetta. Teen ystävälle suosittelemme vedenkeittimiä, joissa on sisäänrakennettu teesuodatin. Lämpötoiminnolla varustettu vedenkeitin on käytännöllinen, kun haluat pitää veden lämpimänä pitkään.
Johdottoman vedenkeittimen johto on asennettu alustaan, ei itse kannuun. Johdottoman vedenkeittimen etuna on se, että hanasta on helppo täyttää vettä ja kun vesi on kiehunut, voit helposti kantaa kannun pöydälle tarjoilua varten.

Muotoilu ja materiaalit

Vedenkeitin voidaan valmistaa eri materiaaleista. Ruostumaton teräs, lasi ja muovi ovat tavallisia keittimien materiaaleja. Teräksestä ja lasista valmistetut vedenkeittimet ovat yleensä erittäin korkealaatuisia. Muoviset vedenkeittimet eivät kuumene käytön aikana eivätkä useinkaan paina yhtä paljon kuin teräs- ja lasikeittimet. Mitä tulee suunnitteluun ja väreihin, valittavana on useita vedenkeittimiä. Adexi -tuotemerkiltä löytyy esimerkiksi keittimiä hienoilla Muumi -aiheilla. KitchenAid vedenkeittimessä on kompakti ja tyylikäs muotoilu useissa eri väreissä ja jos etsit tyylikästä vedenkeitintä, Alessi -tuotemerkillä on useita vaihtoehtoja.