/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vohveliraudat

Vohvelit kermavaahdolla ja hillolla katoavat nopeasti parempiin suihin. Nyt voit valmistaa lisää vohveleita, eikä kukaan ei jää ilman! Meiltä löydät vohvelitraudat jokaiseen kotiin. Oma vohvelirauta on myös hauska lahja juuri kotoa muuttaneelle.
Vohveliraudat
Vohveliraudat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
39 tuotteita
Näyttää 39 / 39 tuotetta

Vohveliraudat

Todella rapeita ja hyviä vohveleita – se on todellinen kevään merkki. Hieman isommalle perheelle tai sinulle, joka rakastat vohveleita, kaksinkertainen vohvelirauta sopii hyvin. Meillä on useita eri malleja vohveliraudoista ja eri materiaaleista. Belgialaiset vohvelit sinulle, joka haluat lisätä arkeen hieman lisää luksusta. Meillä on belgialaisten vohvelirautojen useita eri malleja.
Hyvä vohvelirauta on erinomainen lisä jokaiseen keittiöön. Vohveliraudalla saat muutamassa minuutissa kotitekoisia kuumia vohveleita nautittavaksi voin ja vaahterasiirapin kera. Hyviä vohveleita arvostaville voi olla hyvä investointi ostaa vohvelirauta kotiin. Vaikka paistinpannulla on mahdollista valmistaa erilaisia vohveleita, mikään ei vastaa hyvässä vohveliraudassa tehtyjen ilmavien vohveleiden makuja. Pinnoitettu paistopinta on helppo puhdistaa. Meiltä Cervera :lta löydät tarpeisiisi sopivan vohveliraudan.

Oikean vohveliraudan valinta

Ennen kuin ostat vohveliraudan, on hyvä muistaa muutama seikka. Suositko jotain tiettyä tuotemerkkiä? Pidätkö pyöreistä vai neliömäisistä, pehmeistä vai rapeista vohveleista? Rakastatko paksuja, pehmeitä belgialaisia ​​vohveleita vai ovatko ohuemmat klassiset vohvelit suosikkisi? Jos kotona on pieniä lapsia, voi olla järkevää ostaa isompi vohvelirauta, joka on hieman vaikeampi avata. Jos työskentelet pienessä keittiötilassa, on pienempi malli sinulle paras. Myös vohvelirauta, jolla voidaan tehdä muutakin kuin vain vohveleita, on hyödyllinen juuri sinulle.
Voi myös olla hyvä miettiä, kuinka monta vohvelia minuutissa haluat valmistaa, kuinka suuria haluat vohveleidesi olevan ja kuinka tärkeää yksinkertainen puhdistus ja kestävyys ovat sinulle. Myös tekniset näkökohdat, kuten jännite, käyttölämpötila ja ajastintoiminto, voivat olla hyvä tietää.
Kun olet päättänyt, millaisen vohveliraudan haluat, ostosten tekeminen on paljon helpompaa.

Tavallinen vai tuplavohvelirauta?

Tavallisella vohveliraudalla voit valmistaa yhden vohvelin kerrallaan ja yleensä noin 20-35 vohvelia tunnissa. Tavallisen kokoiset vohveliraudat ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Kaksoisvohveliraudalla voit valmistaa yleensä 40-60 vohvelia tunnissa. Nämä vohveliraudat sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat vohvelisi nopeasti.

Vohveliraudan puhdistaminen

Nykyaikaiset vohveliraudat ovat uskomattoman helppoja puhdistaa. Useimmissa on niin sanottu nonstick -tarttumaton pinta. Varmista aina, että vohvelirauta on jäähtynyt kokonaan ennen kuin aloitat puhdistamisen. Voit käyttää kuivaa tai hieman kosteaa talouspaperia tai liinaa murujen tai ylimääräisen öljyn poistamiseen. Ulkopinnan voi myös pyyhkiä kostealla liinalla. Joissakin malleissa on irrotettavat osat, jotka voidaan pestä käsin tai laittaa astianpesukoneeseen. Varmista, että vohveliraudan sisä- ja ulko-osat ovat täysin kuivia, ennen kuin käytät sitä uudelleen. Lisätietoa löytyy aina vohveliraudan mukana tulleesta käyttöohjeesta.

Vohveliraudan koko

Vohvelirauta olisi hauska ja mukava lisä keittiöösi. Tämä tarkoittaa, että sen pitäisi sopia keittiöösi aiheuttamatta liikaa tarvetta sisustaa uudelleen. Jos sinulla on pieni keittiö tai rajoitettu tila, yksinkertainen vohvelirauta saattaa sopia paremmin. Isoissa keittiöissä on yleensä enemmän tilaa, mikä tarkoittaa, että tuplavohvelirauta voi olla parempi. Verkkokaupastamme löydät useita vohvelirautoja eri tuotemerkeiltä, ​​kuten Wilfa, Sage, Åviken ja monilta muilta. Täällä teet verkko-ostoksia turvallisesti. Se on nopeaa ja helppoa, ja pian sinulla on täydellinen vohvelirauta kotonasi.