/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kynttilänjalat

Kynttilöiden hehku luo viihtyisää tunnelmaa jokaiseen huoneeseen ja kaikkiin tilanteisiin, niin talven pimeyteen kuin kesäiltojen hämyyn. Meiltä Cerveralta löydät monipuolisen valikoiman upeita kynttilänjalkoja, jotka tuovat tunnelmallisen valon mihin tahansa huoneeseen ja sisustukseen.
Kynttilänjalat
Kynttilänjalat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
394 tuotteita
Näyttää 40 / 394 tuotetta

Kynttilänjalat

Kynttilänjaloilla ja kynttilöillä on kyky tehdä huoneesta kotoisampi ja viihtyisämpi. Kynttilänjalka luo kynttilälle upeat kehykset, jotta liekin kaunis loiste pääsee oikeuksiinsa. Olohuoneessa on mukava sytyttää muutama kynttilä sohvapöydälle tai ikkunalaudalle, ja kylpyhuoneessa voidaan nauttia ihana kylpy kynttilöiden kera.
Kynttilänjalka on yhtä näyttävä sisustusesine sellaisenaan kuin ryhmässä, ja sopii mihin tahansa sisustukseen. Kynttilänjaloilla voidaan myös luoda kaunis asetelma esimerkiksi kukkien tai viherkasvien kera.
On kuitenkin tärkeää, että sytytettyä kynttilää ei koskaan jätetä yksin palamaan huoneeseen. Polta kynttilöitä vain niissä tiloissa joissa oleskelet. Poistuessasi huoneesta, sammuta aina kynttilät. Älä myöskään aseta palavia kynttilöitä herkästi syttyvien materiaalien, kuten verhojen läheisyyteen.
stoff nagel kynttilänjalka musta kruunukynttilät harmaa maljakko harmaa kukkaruukku
orrefors kynttilänjalat kynttilänjalka kulho kristalli orrefors maljakko
By On Nature kynttilänjalat kruunukynttilät musta valkoinen luonnonvärinen

Kynttilänjalat Cerveralta

Tervetuloa tilaamaan kotisi eri tiloihin sopivat kynttilänjalat meiltä Cerveralta. Olemme huolella koonneet valikoimaamme laadukkaita kynttilänjalkoja, jotka sopivat moniin eri tilaisuuksiin ja sisustuksiin. Valintana on kynttilänjalkoja niin kruunu-, pöytä- kuin lämpökynttilöillekin. Lukuisia eri värejä, muotoja ja materiaaleja, kuten lasista, kristallista tai metallista valmistettuja kynttilänjalkoja, useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.
Valikoimastamme löytyy taatusti jokaisen omaan tyyliin sopiva vaihtoehto. Hopean- ja messinginvärinen kynttilänjalka on klassinen sisustusyksityiskohta, joka sopii useimpiin sisustustyyleihin, ja josta tulee myös arvostettu lahja. Jos haluat yhdistää kynttilänjalan tietyn tapetin, verhon tai pöytäliinan kanssa, löydät valikoimasta myös kynttilänjalkoja useissa värikkäissä sävyissä.
Tarjolla on myös monia eri muotoja, yksinkertaisista ja tyylikkäistä kynttilänjaloista leikkisämpiin ja katseenvangitseviin kynttilänjalkoihin. Jos etsit klassista kynttilänjalkaa, tutustu suosittuihin Skultunan, Orreforsin ja Iittalan kauniisiin kynttilänjalkoihin.
Kaikilla kynttilänjaloilla on oma erityinen luonteensa. Mikä kynttilänjalka sopii parhaiten sinun kotiisi on täysin sinun päätettävissä. Valitse kynttilänjalka, joka vetoaa sinuun ja joka on mielestäsi kaunis.
iittala festivo kynttilänjalat kruunukynttilät
 iittala nappula musta kynttilänjalka nappula kynttilänjalka pöytäkynttilä kruunukynttilä