/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kodintekstiilit

Tyylikkäät ja värikkäät kodintekstiilit arkeen ja juhlaan. Tunnelmaa hienoilla pöytäliinoilla tai piristystä leivontaan lapsien kanssa ihanilla lasten tekstiileillä. Tyynyt, viltit, matot ja huovat ovat käytännöllisiä ja tuovat pehmeitä sävyjä sisustukseen.
Kodintekstiilit
Kodintekstiilit
Finns i lager
Varumärke

    G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
363 tuotteita
Näyttää 40 / 363 tuotetta

Kodintekstiilit

Meiltä löydät pöytäliinoja, tyynyjä, kaitaliinoja, vilttejä, huopia, mattoja ja lasten tekstiilejä. Tietenkin tarjolla on silmänruokaa. Värejä ja kuvioita esimerkiksi kankaita ruuduilla, raidoilla ja kukilla. Ehkäpä sisustuksesi kaipaa kangasta, joka kiiltää. Löydät varmaan tuotteen lempikankaallasi meiltä Cerveralta.
Myös erilaisilla materiaaleilla saat sisustuksestasi persoonallisen ja aistikkaan. Tekstiileillä voit muuttaa huoneen tyyliä nopeasti. Tekstiilit ovat myös käytännöllisiä monella tapaa, sillä ne on helppo pestä.

Lasten tekstiilit

Lasten tekstiileistämme löydät kaiken pöytätableteista ruokalappuihin, lasten esiliinoihin, peittoihin ja pesulappuihin. Kaikki leikkisillä kuvioilla ja väreillä. Täydellinen syntymäpäivä- tai ristiäislahjaksi.

Pöytäliinat

Kankaalla voit saada aivan uuden tunnelman sisustukseesi. Vaihda kangasta vuodenajan tai juhlapyhien mukaan. Meillä on pöytäliinoja, jotka ovat valmistettu pellavasta ja puuvillasta. Jokaisella materiaalilla on etunsa kodikkaan tunnelman luomiseksi.

Kaitaliinat

Kaitaliinan avulla voit kattaa pöydän kauniisti ja samalla suojata pöytää. Valitse kaitaliinat useissa eri väreissä, kuten beige, sininen, harmaa, vihreä, oranssi, musta ja valkoinen.

Tyynyt

Tyynyt ovat käytännöllisiä ja toimivat myös sisustuselementtinä. Niitä voit käyttää tavallisen tyynyn tapaan, vaikka nojatessa niihin tv:tä katsellessa. Tyyny voi aina olla myös hieno koriste. Voit laittaa tyynyt sängylle, sohvalle tai nojatuoliin. Yksi tai pari tyynyä luo nopeasti kodikkaan tunnelman.

Viltit ja huovat

Meiltä löytyy vilttejä, huopia niin sohvalle kuin puistoon tai retkelle. Laadukasta materiaalia sekä tyylikkäitä kuvioita ja värejä.

Matot

Matto on kätevä niin sisustuselementtinä kuin kylmän lattian lämmittäjänä. Nyt ei jalkojesi tarvitse enää palella. Meiltä löytyy ovimattoja, kylpyhuonemattoja, keittiön mattoja ja mattoja lastenhuoneeseen. Matolla saat nopeasti kodikkaan tunteen huoneeseen.