/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Joulutähdet

Virittäydy joulutunnelmaan sisustamalla kotisi jouluiseksi kauniilla valotähdillä. Ikkunalla valaiseva tähti tekee joulusta entistä tunnelmallisempaa. Cerveralta löydät joulutähdet eri materiaaleissa ja malleissa. Etsitpä sitten riippuvaa joulutähteä, paperitähteä tai jalallista tähteä, löydät sen meiltä!
Joulutähdet
Joulutähdet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24934 tuotteita
Näyttää 40 / 24934 tuotetta

Joulutähti

Piditpä sitten perinteisemmästä tai modernimmasta joulutyylistä, löydät sinun sisustukseen sopivan joulutähden meiltä Cervera :lta. Valitse tunnelmalliset tähdet tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Georg Jensen, Pr Home ja Star Trading ja valaise kaikki kodin ikkunat!

Jalallinen joulutähti

Eikö sinulla ole koukkua joulutähden ripustamiseen, vai haluatko asettaa sen muualle kuin ikkunaan roikkumaan? Tällöin on jalallinen joulutähti oiva valinta sinulle! Jalallisen joulutähden voit asettaa minne haluat - ikkunalaudalle, senkille tai vaikkapa yöpöydälle. Jalallisella joulutähdellä valaiset pimeän nurkan ja luot tunnelmaa huoneeseen.

Roikkuva joulutähti

Jos suosit ripustettavaa joulutähteä, löytyy myös tämä malli meidän valikoimasta. Riippuva valotähti on perinteinen joulukoriste, joka luo lämpimän ja viihtyisän valon. Sen kauneutta voidaan nauttia sekä sisätiloissa, että ulkona ihailten muiden ikkunoita.

Iso joulutähti

Valikoimastamme löydät eri kokoisia joulutähtiä, sekä isoja että pieniä. Jos sinulla on isot ikkunat, sopii parhaiten suurempi valotähti, mutta iso valotähti voi olla ihanteellinen myös pienessä ikkunassa. Suurella tähdellä saat katseenvangitsevan koristeen ja ripauksen enemmän tunnelmallista valoa.
Star Trading Astro jalallinen joulutähti paperinen joulutähti valkoinen
Star Trading Clipp joulutähti valotähti ikkunaan valkoinen
bungalow moonlight joulutähti valotähti paperinen joulutähti valkoiset tähdet

Eri materiaalit

Paperinen joulutähti - Paperista valmistetusta valotähdestä tulee kaunis ja tyylipuhdas sisustuselementti ikkunaan. Cerveran valikoimasta löydät monia erilaisia paperitähtiä, jotka ovat taiteltu ja muotoiltu eri tavoin. Kuvioiden avulla paperitähti luo kauniin valon. Valitse erivärisiä tähtiä, kuten valkoinen, harmaa, kultainen, punainen tai musta.
Metallinen joulutähti - Metallista valmistettu valotähti kimaltelee kauniisti ikkunassa. Metalli on kestävä materiaali, joka pysyy mukanasi vuodesta toiseen.

Valitse sinulle sopivan värinen joulutähti

Musta joulutähti on sekä tyylikäs että tehokas. Meiltä löydät mustia joulutähtiä paperista ja puusta. Jos haluat hillitympää joulukoristetta, on musta joulutähti oikea valinta sinulle.
Valkoinen joulutähti on klassinen ja sopii useimpiin sisustuksiin. Se on yksinkertainen ja tyylikäs. Jos pidät valkoisista ja minimalistisista joulukoristeista, on valkoinen valotähti oikea valinta sinulle. Valitse isojen ja pienempien tähtien välillä.
Punainen on joulun väri. Punaisten joulukoristeiden avulla luot helposti juhlallisen joulutunnelman kotiisi. Meiltä löydät paperista valmistettuja punaisia joulutähtiä useassa eri koossa.
Valkoiset joulutähdet valkoinen joulutähti iso valotähti joulutähti paperista
Star Trading ice valotähti joulutähti