/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jouluvalot

Valoa jouluun sekä syksyn ja talven pimeyteen. Hienot adventtikynttilänjalat luovat jännittävää tunnelmaa, kun lasketaan montako viikkoa jouluun on vielä aikaa. Eri materiaaleista valmistetut kauniit joulutähdet sopivat sekä klassiseen että moderniin koristeluun.
Jouluvalot
Jouluvalot
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    B

  • D

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
37 tuotteita
Näyttää 37 / 37 tuotetta

Jouluvalot

Joulukuussa jouluvalot syttyvät lähes jokaisen ikkunaan ympäri maailmaa. Tunnelmalliset joulutähdet, valosarjat ja kyntteliköt piristävät pimeitä iltoja ja luovat tunnelmaa joulun odotukseen.
Jos etsit sisätiloihin sopivaa jouluvaloa, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä Cerveralta löydät monipuolisen valikoiman upeita jouluvalaisimia. Asettamalla useita erilaisia valonlähteitä eri puolille huonetta luot kotiisi ihanan viihtyisää tunnelmaa.
Star trading Titus sähkökynttelikkö adventtikynttelikkö joulukuusi joulukuusenvalot

Kyntteliköt

Kynttelikkö on klassinen joulukoriste, joka löytyy useimpien suomalaisten ikkunalaudalta joulun aikana. Se on erittäin tunnelmallinen sisustuselementti, jolla saat kotiisi helposti lähestyvän joulun tunnelmaa. Cerveran valikoimassa on myös kauniita ja näyttäviä lattialle sijoitettavia kynttelikköjä.

Valotähdet

Valotähti on tähden muotoinen joulukoriste valonlähteellä, joka on täydellinen jouluvalaisin ikkunaan. Se sopii myös ripustettavaksi niin seinälle kuin kattoonkin. Valotähden pitäisi muistuttaa Betlehemin tähteä ja on saanut alkunsa Saksasta. Saksalaiset aloittivat ripustamaan valotähtiä ikkunaan jo 1800-luvulla. Valotähti sai nimensä Suomessa vuonna 1923, jolloin tähteä alettiin myymään pohjoismaissa. Meiltä löydät monenlaisia tähden mallisia jouluvaloja, sekä nykyaikaisempaa että perinteisempää mallia. Valintana on myös eri materiaaleja, kuten paperista, metallista ja rottingista valmistettuja valotähtiä.
Star Trading Lace valaisimet jouluvalo joulutähti joulukoristeet

Valosarjat

Joulutunnelmaan kuuluvat myös kauniit valosarjat. Valikoimastamme löytyy erilaisia valosarjoja, jotka ovat helpot sijoittaa kodin eri tiloihin. Melkein kaikissa valikoimamme valosarjoissa on LED-lamput. LED-valosarja on akkukäyttöinen, joten se voidaan sijoittaa kirjahyllylle, verhotankoon tai ripustaa seinälle ilman, että sinun tarvitsee mukautua sähköpistorasioihin. LED-valosarjat ovat siis todella käytännöllisiä.

Kynttilälyhdyt

Etsitkö lyhtyä ulkoportaalle, parvekkeelle tai pöydälle? Cerveran valikoimasta löydät lyhdyt kaikkiin kodin tiloihin. Piditpä sitten perinteisemmästä tai modernimmasta joulutyylistä, löydät sisustukseesi sopivat lyhdyt meiltä!

Milloin on sopiva aika laittaa joulukoristeet esille?

Tyypillinen aika joulukoristeluun ja jouluvalojen sytytykseen on ensimmäinen adventti. Monet alkavat toki koristelemaan joulua jo marraskuun alussa, kun taas toiset odottavat päivää ennen jouluaattoa.

Milloin joulukoristeet otetaan pois?

Perinteisesti joulun oletetaan loppuvan loppiaiseen. Suomalaisessa kansanperinteessä joulunaika on kuitenkin yleisesti katsottu jatkuvan Nuutin päivään saakka. Joten, jos haluat säilyttää perinteet, on joulukoristeet poistettava Nuutinpäivänä 13. tammikuuta, joka on 20 päivää jouluaaton jälkeen. Monet jättävät toki jouluvalot pidemmäksi aikaan, jopa maaliskuuhun asti, sillä valosarjat, kynttilänjalat ja valotähdet saavat mielellään jatkaa valaisemaan pimeitä iltapäiviä ja iltoja myös joulun jälkeen.
Star Trading Snow joulukoristeet valotähti joulutähti kynttilät adventtikynttelikkö
Star Trading Elias kynttelikkö adventtikynttelikkö