Jouluvalot

Valoa jouluun sekä syksyn ja talven pimeyteen. Hienot adventtikynttilänjalat luovat jännittävää tunnelmaa, kun lasketaan montako viikkoa jouluun on vielä aikaa. Eri materiaaleista valmistetut kauniit joulutähdet sopivat sekä klassiseen että moderniin koristeluun.
Jouluvalot
Jouluvalot
68 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 68 tuotetta

Jouluvalot

Joulukuussa jouluvalot syttyvät lähes jokaisen ikkunaan ympäri maailmaa. Tunnelmalliset joulutähdet, valosarjat ja sähkökyntteliköt piristävät pimeitä iltoja ja luovat tunnelmaa joulun odotukseen.
Jos etsit sisätiloihin sopivaa jouluvaloa, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä Cerveralta löydät monipuolisen valikoiman upeita jouluvalaisimia. Vaihtelemalla/asettelemalla valonlähteitäsi voit luoda kotiisi ihanan tasapainon ja tunnelman.

Star trading Titus sähkökynttelikkö adventtikynttelikkö joulukuusi joulukuusenvalot

Sähkökyntteliköt

Sähkökynttelikkö on klassinen joulukoriste, joka löytyy useimpien suomalaisten ikkunalaudalta joulun aikana. Myös ne, jotka eivät yleensä koristele joulua, haluavat usein laittaa esille kynttelikön. Sähkökynttelikkö on erittäin tunnelmallinen ja tuo kotiin lähestyvän joulun tunnelmaa.

Valotähdet

Valotähti on täydellinen jouluvalaisin ikkunaan. Se sopii myös ripustettavaksi niin seinälle kuin kattoonkin. Valotähti on tähden muotoinen joulukoriste valonlähteellä. Sen pitäisi muistuttaa Betlehemin tähteä ja on saanut alkunsa Saksasta. Saksalaiset aloittivat ripustamaan valotähtiä ikkunaan jo 1800-luvulla. Valotähti sai nimensä Suomessa vuonna 1923, jolloin tähteä alettiin myös myymään pohjoismaissa. Nykyään löytyy sekä klassisen että modernin muotoisia valotähtiä, useissa eri materiaalleissa, kuten paperista, metallista ja rottingista valmistettuja valotähtiä. Viimevuosien trendeistä löytyy valotähtiä muodikkaasta kuparista ja vain säteilevänä siluettina.
Star Trading Lace valaisimet jouluvalo joulutähti joulukoristeet

Valosarjat

Joulutunnelmaan kuuluvat myös kauniit valosarjat. Valikoimastamme löytyy erilaisia valosarjoja, jotka ovat helpot sijoittaa kodin eri tiloihin. Melkein kaikissa valikoimamme valosarjoissa on LED-lamput. LED-valosarja on akkukäyttöinen, joten se voidaan sijoittaa kirjahyllylle, verhotankoon tai ripustaa seinälle ilman, että sinun tarvitsee mukautua sähköpistorasioihin. LED-valosarjat ovat siis todella käytännöllisiä.

Kynttilälyhdyt

Etsitkö lyhtyä ulkoportaalle, parvekkeelle tai pöydälle? Cerveran valikoimasta löydät lyhdyt kaikkiin kodin tiloihin. Piditpä sitten perinteisemmästä tai modernimmasta joulutyylistä, löydät sisustukseesi sopivat lyhdyt meiltä!

Milloin on sopiva aika laittaa joulukoristeet esille?

Tyypillinen aika joulukoristeluun ja jouluvalojen sytytykseen on ensimmäinen adventti. Monet alkavat toki koristelemaan joulua jo marraskuun alussa, kun taas toiset odottavat päivää ennen jouluaattoa.

Milloin joulukoristeet otetaan pois?

Perinteisesti joulun oletetaan loppuvan loppiaiseen. Suomalaisessa kansanperinteessä joulunajan on kuitenkin yleisesti katsottu jatkuvan Nuutin päivään saakka. Joten, jos haluat säilyttää perinteet, on joulukoristeet poistettava Nuutinpäivänä 13. tammikuuta, joka on 20 päivää jouluaaton jälkeen. Monet jättävät toki jouluvalot pidemmäksi aikaan, jopa maaliskuuhun asti. Sillä tietysti on kiva säilyttää valosarjat, kynttilänjalat ja valotähdet niin kauan kuin iltapäivällä on vielä pimeää.

Star Trading Snow joulukoristeet valotähti joulutähti kynttilät adventtikynttelikkö
Star Trading Elias kynttelikkö adventtikynttelikkö