Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!

Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.

Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.

Käymissetti 3 L
0

Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!

Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.

Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.

Käymissetti 3 L
Kilner Käymissetti 3 L
Kilner Käymissetti 3 L
Kilner Käymissetti 3 L
Kilner Käymissetti 3 L
49.24 €
Saatavilla - toimitus heti

Tuotekuvaus

Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!

Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.

Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
103303
Tuotemerkki:
Kilner
Leveys:
17 cm
Pituus:
3.2 cm
Korkeus:
32 cm
Tilavuus (L):
3 L
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Lasi, puu, muovi, keramiikka
Värispesifikaatio:
Kirkas

Tuoteseloste

Tillverkningsland:
Kiina

Tuotekuvaus

Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!

Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.

Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
103303
Tuotemerkki:
Kilner
Leveys:
17 cm
Pituus:
3.2 cm
Korkeus:
32 cm
Tilavuus (L):
3 L
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Lasi, puu, muovi, keramiikka
Värispesifikaatio:
Kirkas

Tuoteseloste

Tillverkningsland:
Kiina