/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Keittiösäilytys

Käytännöllinen säilytys on tärkeää kotona. Erityisesti keittiössä on iso tarve pitää keittövälineet ja veitset säilössä oikealla tavalla. Purkit ja rasiat helpottavat mausteiden, leipien ja kuiva-aineiden säilytystä. Näin luot lisää tilaa ja järjestystä keittiöön. Älä unohda tarvikkeita kotiviljelyyn!
Keittiösäilytys
Keittiösäilytys
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • D

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
625 tuotteita
Näyttää 40 / 625 tuotetta

Säilytys & Kotiviljely

Oikealla säilytyksellä ruoka, keittiövälineet ja keittiötarvikkeet on helpompi pitää järjestyksessä. Lisäksi monet raaka-aineet kestävät pidempään, jos niitä säilytetään oikein.

Leipälaatikot

Leipälaatikko tarjoaa hyvän säilytystilan leivälle. Leipälaatikko pysyy hyvin kiinni ja leipä säilyy pidempään. Sopii yhtä hyvin niin pehmeälle kuin kovalle leivälle. Kun kaikelle on oma paikkansa keittiössä, se helpottaa esimerkiksi aamiaisjärjestelyjä ja siivousta.

Säilytyspurkit

Meiltä löydät useista eri materiaaleista valmistetut säilytyspurkit. Etsitpä sitten lasi-, metalli- tai posliinipurkkia, löydät sen purkkivalikoimastamme. Täydellisiä esimerkiksi makeisten, hillojen, mausteiden, teen tai kahvin säilyttämiseen. Käytännöllinen ja tyylikäs säilytyspurkki on usein myös mukava koriste tai sisustuselementti. Meillä on säilytyspurkkeja tuotemerkeiltä Iittala, Cult Design, Marimekko, Royal Copenhagen ja monelta muulta.

Maustesäilytys & Kotiviljely

Viljele mausteita ja yrttejä kotona ja näin saat tuoreita mausteita ympäri vuoden. Lisäksi mausteiden viljelystä on huolehdittava mahdollisimman vähän, jos niitä kasvatetaan kotiviljelyyn tarkoitetussa ruukussa tai kasvatuslaatikossa.
Meiltä löytyy myös maustesäilytys kuiville mausteille, esimerkiksi hienoja suola-pippurisettejä. Voit tietysti säilyttää juuri omaan ruoanlaittoosi tärkeitä mausteita.

Ruoansäilytys

Täältä löydät säilytystätuotteita kuiville aineksille ja lounaslaatikoita. Hyvällä säilytyksellä vältyt sekavalta laatikkokasalta ruokakomeron takaosassa. Säilytä kaura, jauhot ja sokerit säilytyspurkissa ja näin voit nähdä kuinka paljon sinulla on niitä jäljellä. Säilytyspurkit ovat yleensä myös mukavampia ja tyylikkäämpiä kuin aineiden omat pakkaukset. Lounaslaatikot ja lounasrasiat ovat kätevät töihin ja retkelle. Tukevasti kiinni suljettavalla lounasrasialla ruoka pysyy tuoreena pidempään ja voit myös laittaa sen laukkuun pelkäämättä, että jotain vuotaan lounaslaatikosta ulos.