/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aarke

Aarke hiilihapotuslaite on sekä käytännöllinen että hieno sisustuselementti kotona. Kivennäisvettä yksinkertaisesti ja tyylikkäästi. Mikä onkaan sen parempaa? Nämä hiilihapotuslaitteet ovat monta kertaa valittu markkinoiden parhaiksi. Nyt vain valmistamaan omaa kuplivaa!
Aarke
Aarke
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
22 tuotteita
Näyttää 22 / 22 tuotetta

Aarke hiilihapotuslaite

Aarken hiilihapotuslaitteella valmistat helposti virkistävää kuplavettä kotona. Unohda painavien pullojen raahaaminen kaupasta kotiin, sillä omalla hiilihapotuslaitteella säästät aikaa ja vaivaa. Veden hiilihapotus kotona on kätevää, edullista ja myös ympäristöystävällistä. Eikä siinä vielä kaikki. Tyylikäs, minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tekevät Aarken hiilihapotuslaitteesta myös upean sisustuselementin jokaiseen keittiöön. Oman hiilihapotuslaitteen hankkimisessa on siis monia etuja. Aarken hiilihapotuslaite tekee jokapäiväisistä rutiineista pieniä ilon hetkiä.
Aarke pyrkii jatkuvasti rikkomaan rajoja ja päivittävät tuotteitaan, pystyäkseen tarjoamaan asiakkailleen uusinta ja parhainta laatua. He haluavat luoda tuotteita, jotka innostavat ihmisiä ympäri maailmaa sitoutumaan kestävämpään elämäntapaan. Valitse useista eri väreistä, kuten musta, messinki, kupari, hiekka ja valkoinen.

Aarke pullot

Aarke :n pulloilla on tyylikäs muotoilu, joten ne voidaan myös pitää esillä keittiön työtasolla. Pullot on valmistettu PET-muovista, joka on sekä BPA-vapaa että myrkytön. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että pullosta irtoaa makua veteen.
Kun ostat Aarken hiilihapotuslaitteen, saat aina mukana yhden pullon. Voi toki olla hyvä omistaa pari Aarke- pulloa, jotta voit aina säilyttää kylmää kuplavettä jääkaapissa.
aarke makuvesi flavour drops Citrus Twist

Valmista omat raikkaat makuvedet

Aarke Flavour Drops on terveellinen tapa maustaa ja nauttia vetesi. Makutipat eivät sisällä sokeria, mutta ovat silti täynnä makua. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat vähentää sokerin käyttöä, mutta et halua tinkiä makeasta mausta. Yksi Flavour Drops- pullo sisältää 50 ml ja riittää jopa 40 L juomaan. Flavour Drops -makutipat on saatavilla neljässä eri maussa.
Black Raspberry - Upea marjan maku, joka on sekä makea että hapan.
Citrus Twist - Raikas sitruunan maku, joka koostuu sitruunasta ja limetistä. Todella virkistävää!
Cucumber Lime - Mukava kurkun ja limen maku, joka tekee vedestä raikasta.
Wild Strawberry - Auringon kypsyneiden mansikoiden makuinen vesi, joka maistuu kesältä.

Miten Hiilihapotuslaite toimii?

1. Täytä pullo täyttöviivaan saakka.
2. Aseta pullo jalustaan.
3. Paina suojusta alaspäin.
4. Hiilihapota vesi painamalla hiilihapotuspainiketta, kunnes kuulet sihisevän äänen.
5. Vapauta pullo.
6. Nauti!

Aarke :n historia

Aarke on ruotsalainen designyritys, joka perustettiin vuonna 2013. Yrityksen perusti kaksi kokenutta teollista muotoilijaa ja ystävää – Jonas Groth ja Carl Ljungh, jotka halusivat kehittää innovattivisen tuotteen helpottamaan ja hauskentamaan arjen rutiineja.
Vuodesta 2013 lähtien Aarken tavoitteena on ollut tehdä vedestä parempaa, antamalla sille kauniita kuplia, herkullisia makuja ja huippuluokan puhtautta. Ensimmäisen tuotteen suunnitteluun meni neljä vuotta, mutta lopulta visiosta tuli totta! Heidän ensimmäinen tuote, Aarke Carbonator lanseerattiin vuonna 2016 ja se valloitti maailman välittömästi.
Aarke hiilihapotuslaite ruostumaton hopea makuvesi pullo
makuvesi aarke pullo juomalasi kylmä virkistävä vesi