/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bitz

Tanskalainen Bitz on tunnettu heidän tyylipuhtaista astioista ja sisustustuotteista, joille on ominaista yksinkertaisuus, eleganssi ja korkea laatu. Jokainen tuote on suunniteltu tuomaan kiinnostavuutta ja persoonallisuutta kattaukseen ja keittiöön.
Bitz
Bitz
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
245 tuotteita
Näyttää 40 / 245 tuotetta

Lautaset, kulhot ja mukit Bitz :iltä

Bitzin valikoimasta löydät tuotteet jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Valikoimaan kuuluu kaikkea astioista ja ruokailuvälineistä juomalaseihin ja keittiövälineisiin.
  • Astiat: Kaikki tuotemerkin astiat ovat valmistettu kestävästä kivitavarasta ja ne ovat saatavilla useissa kauniissa väreissä. Bitz -astiat ovat yhtä ihanteelliset niin juhlakattaukseen kuin jokapäiväiseen käyttöön.
  • Aterimet: Bitzin aterimet ovat valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ajaton ja tyylikäs muotoilu, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja kattauksiin.
  • Tarjoiluvälineet: Valikoimasta löytyy myös kauniit puiset salaattiottimet, kestävät uunivuoat, ihastuttavat teekannut, maitokannut ja maustesirottimet - kaikki tarvitsemasi herkullisen aterian tarjoiluun.
  • Lasit: Valikoimasta löytyy muun muassa tyylikkäät olutlasit, valkoviinilasit ja punaviinilasit - kaikki valmistettu kirkkaasta kristallilasista. Lasien valmistuksessa käytetään patentoitua prosessia, joka tuottaa korkealaatuisia kristallituotteita täysin ilman lyijyä.
  • Sisustustuotteet: Bitz tarjoaa myös laajan valikoiman sisustustuotteita, kuten maljakoita, kukkaruukkuja ja kynttilälyhtyjä. Nämä ovat valmistettu samoista korkealaatuisista materiaaleista ja samoissa kauniissa väreissä kuin Bitzin muut tuotteet.

Bitz - laadukas kivitavarasarja

Bitz on tunnettu heidän korkeasta laadustaan, mikä on tehnyt tuotemerkistä kokkien ja sisustuksen harrastajien suosikin maailmanlaajuisesti. Käyttämällä Bitzin tuotteita saat luotua kotiisi ainutlaatuisen ja persoonallisen tyylin, ja investoit samalla kestäviin ja käytännöllisiin tuotteisiin.
Yksi Bitzin vahvuuksista on heidän laaja värivalikoima. Valittavissa on kaikkea klassisesta mustasta ja valkoisesta eloisiin väreihin, kuten siniseen ja vihreään. Värivaihtoehtojen ansiosta Bitzin tuotteet ovat helpot yhdistää muiden astioiden ja sisustustuotteiden kanssa, luodaksesi yhtenäisen ilmeen kotiisi.
Kivitavarasarja Bitz on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Tanskan tunnetuimman ravitsemus- ja terveysalan profiilien Christian Bitzin kanssa. Yritys keskittyy kestävien materiaalien käyttöön, varmistaakseen, että heidän tuotteet ovat sekä kestäviä että ympäristöystävällisiä. Valikoimasta löytyy materiaaleja, kuten ruostumaton teräs, kivitavara ja kristallilasi.
Bitz tarjoiluastiat kulhot tarjoilu turkoosi ruskea
Bitz teekannu kivitavara teepannu keittiö sisustus sisustuskauppa
Bitz kulho salaattikulho tarjoiluastia pöydän kattaus keittiö sisustus