/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bosch

Etsitkö keittiökonetta, joka pitää lupauksensa joka kerta? Kaipaatko erityistä tehoa ja suorituskykyä, ja haluat ammattimaisen lopputuloksen? Silloin sinun on valittava keittiökone Boschilta! Bosch on tarjonnut asiakkailleen tyylikkäitä, kestäviä ja monipuolisia keittiökoneita jo 1800-luvulta lähtien.
Bosch
Bosch
Saatavilla
Tuotemerkki

    B

Tuoteryhmä
Materiaali
Väri
Hinta
31 tuotteita
Näyttää 31 / 31 tuotetta

Bosch tuotteet

Boschia arvostetaan heidän kodinkoneiden monipuolisuudesta. Haluatko valmistaa taikinaa? Jauhaa lihaa? Tai tekeekö mieli kotitekoista jäätelöä, tai ehkäpä terveellistä ja herkullista tuoremehua? Boschin kätevät tuotteet tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Vaihda lisävarusteita ja saat ihan uuden koneen - tee tehosekoittimesta lihamylly tai vihannessilppurista pastamankeli. Monien koneiden mukana tulee useampi lisävaruste, mutta niitä voidaan täydentää myös jälkikäteen. Meiltä Cervera :lta löydät monia lisävarusteita, esimerkiksi leikkuulevyn wokki-vihanneksille ja ranskalaisille perunoille, sekä pastamankelin, jolla valmistat tuoretta pastaa.
Boschin valikoimasta löytyy tehosekoittimet, leivontavälineet, leivänpaahtimet, sähköiset lihamyllyt, sähkövatkaimet, monitoimikoneet, sauvasekoittimet, vedenkeittimet, vispilät ja paljon muuta.
Bosch tehosekoitin smoothie keitto inkivääri
Bosch sauvasekoitin monitoimikone helppo ruoanlaitto
Bosch yleiskone ruoanlaitto leivonta

Boschin tuotesarjat

Cerveralta löydät seuraavat tuotesarjat: VitaBoost, ErgoMixx, Home Professional ja StyLine.

Bosch Vitaboost

Bosch VitaBoost tehosekoitin on yksi Boschin suosituimmista tuotteista. Tehosekoitin on valmistettu kestävästä tritanista, joka kestää sekä kuumia että kylmiä aineksia.

ErgoMixx

Bosch ErgoMixx -sarjasta löytyy muun muassa suosittu ErgoMixx-sauvasekoitin - monipuolinen, tehokas ja hiljainen laite, joka on helppokäyttöinen ja hoitaa useimmat ruoanlaiton haasteet. 12 nopeustasoa, turbotoiminto ja helppo puhdistaa. Täydellinen valinta jokaiseen keittiöön!

Home Professional

Meiltä löytyy myös Bosch :in suosittu Home Professional sauvasekoitin. Hiukea 575 W teho, viisi eri nopeutta ja turbotoiminto tekee tästä laitteesta upean apulaisen keittiöösi. Sähkövatkainta voidaan myös käyttää sauvasekoittimena. Mitä muuta voit vaatia sähkövatkaimeltasi?

StyLine

Jos pidät väristä, tutustu Bosch StyLine sähkövatkaimeen! Sarjan sähkövatkain on saatavilla useissa upeissa väreissä, kuten keltainen, turkoosi ja vaaleanpunainen. Sähkövatkain on hiljainen, kevyt ja tehokas.
Bosch yleiskone keittiövälineet leivonta keittiökone

Väri ja muotoilu

Bosch :in tuotteilla on tyylipuhdas ja ajaton muotoilu, joten niitä voidaan myös käyttää keittiön sisustustuotteina. Kaikki koneet sopivat myös jokaiseen kotiin ja sisustukseen. Boschilta löytyy jokaiselle jotakin - yksinkertaisempia värejä, kuten musta ja valkoinen, sekä joukosta erottuvia värejä, kuten keltainen, turkoosi ja roosa.

Bosch :in historia

Bosch perustettiin vuonna 1886 Stuttgartissa. Innovaatio ja yhteiskuntavastuu ovat aina olleet Boschille tärkeitä. Heidän kodinkoneet ja keittiövälineet ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa. Painavista tuotteista on tultava kevyempiä, monimutkaisista helppokäyttöisempiä ja aikaa vievistä tuotteista nopeampia.
Bosch on yritys, johon voi luottaa myös ympäristön ja kestävyyden suhteen. Ostamalla heiltä tuotteita tiedät sen, että nämä näkökohdat ovat otettu huomioon koko valmistusprosessin ajan. Laadun ja pitkän kestävyyden takia saat käytettyä samaa tuotetta useiden vuosien ajan, joten säästät sekä ympäristöä, aikaa ja rahaa.