/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cervera X Muumi

Meidän Muumi-aiheinen glögiastiasto luo upeaa joulutunnelmaa kaikkiin joulukuun herkkuhetkiin. Tilaa Cervera x Muumi tuotteet jo tänään ja nauti lasillinen kuumaa glögiä kauniista Muumi glögilasista piparkakkujen kera!
Cervera X Muumi
Cervera X Muumi
Finns i lager
Varumärke

    S

Kategori
Material
Färg
Pris
24213 tuotteita
Näyttää 40 / 24213 tuotetta

Cervera x Muumi

Cervera X Muumi kokoelma koostuu suloisista glögilaseista, glögikannusta, glögistä, piparkakuista ja alkoholittomasta omenasiideristä. Kokoelman laseja ja glögikannua koristavat eri muumihahmot.
Malliston kuvituksessa Muumiperhe herätetään kesken talviunien, jolloin he päättävät tutustua mystisen joulun merkitykseen. Joulu on uusi kokemus Muumeille ja Muumilaaksossa pätee joulustressi. Jouluruoka on valmistettava, joululahjat on pakattava ja joulukuusi pitää koristella.
Tuotteiden kuvitukset ovat peräisin Tove Janssonin kertomuksiin perustuvasta uudesta kuvakirjasta Joulu saapuu Muumilaaksoon.

Muumi glögilasit

Glögilaseja koristavat talvivaatteisiin pukeutuneet muumihahmot; Pikku Myy, Niiskuneiti, Muumimamma ja Muumipappa, sekä Haisuli ja Muumipeikko. Cervera x Muumi glögilasit tuovat ihanaa tunnelmaa kaikkiin joulun juhliin, mutta ne sopivat myös käytettäväksi ympäri vuoden, esimerkiksi espresson, kuuman kaakaon tai muun lämpimän juoman nautiskeluun.

Muumi Glögi

Cervera rakastaa Muumeja! Tove Janssonin tunnetut hahmot symbolisoivat ystävyyttä, lämpöä ja rakkaiden kanssa seurustelua - aivan kuten ruotsalainen glögiperinne. Tämä alkoholiton glögi, jossa perinteinen neilikan, kanelin ja inkiväärin maku sopii nautittavaksi niin joulua odotellessaan kuin muina talvi-iltoina perheen ja ystävien kanssa.

Muumi glögikannu

Muumi Glögikannu lämmittimellä on täydellinen kaikkiin joulukuun illanviettoihin. Lasista valmistettu kannu on koristeltu ihanalla jouluisella Muumi -kuviolla. Lasikannua voidaan myös käyttää muiden kuumien juomien tarjoiluun.
cervera muumit glögi muumimaailma tove jansson joulu
Cervera muumi muumilaakson tarinoita muumihahmot glögilasit glögi piparkakut joulu pukki
Cervera muumimuki glögi muumipeikko muumimamma muumipappa