/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Chef & Sommelier

Tyylikkäät lasit luovat tunnelmaa kaikenlaisiin kattauksiin ja tapahtumiin. Nostetaan maljaa ylioppilaalle tyylikkäällä ja kestävällä Chef & Sommelier samppanjalasilla. Ehkäpä punaviinilasit tai valkoviinilasit ovat hienot illanviettoon. Vesilasit ovat käytännölliset sekä arkeen että juhlaan.
Chef & Sommelier
Chef & Sommelier
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
754 tuotteita
Näyttää 40 / 754 tuotetta
Chef & Sommelier viinilasit vesilasi

Chef & Sommelier

Viineistä ja ruoanlaitosta kiinnostuneet ovat mukana lasien valmistuksessa. Tämä tarkoittaa, että lasit korostavat parhaalla tavalla sitä juomaa, johon ne on tarkoitettu. Oletko käyttänyt aikaa ruoanlaittoon ja hyvän viinin etsimiseen? Siinä tapauksessa Chef & Sommelier lasit parantavat tunnelmaa ja aromeja.

Kestävä ja laadukas lasi

Kwarx -materiaali tekee laseista sekä kestäviä ja antaa niille kirkkautta. Toisin sanoen Kwarx yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet. Kwarx on ainutlaatuinen sekoitus, ja sitä on markkinoitu kestävänä lasina, joka tuskin koskaan hajoaa. Lasi kestää naarmuja ja näin uskallat käyttää niitä ilman pelkoa lasin särkymisestä. Lasien kestävyys on tehnyt niistä erittäin suosittuja baareissa ja ravintola-alalla, mutta tottakai kestäviä laseja on yhtä käytännöllistä olla myös kotona.

Chef & Sommelier Open Up

Open up -sarjasta löydät samppanjalasit, viinilasit, vesilasit ja karahvit. Sarjan lasissa on hieman kulmikas muoto, joka myös koetaan pehmeäksi. Lasit erottuvat muista ja ovat tunnistettavissa juuri ainutlaatuisen muotonsa ansiosta. Ruoasta, juomasta ja designista kiinnostuneille lasit ovat aivan täydelliset.
Chef & Sommelier samppanjalasi

Samppanjalasi 20 cl

Chef & Sommelier samppanjalasit ovat suosittuja laseja merkin Open Up -sarjasta. Lasissa on useimmat asiat, joita voit toivoa samppanjalasilta. Se on kestävä, se ei naarmuunnu ja muoto sopii täydellisesti samppanjan nauttimiseen. Tulppaanin muotoinen lasi tarkoittaa, että kuplat pysyvät lasissa pitkään.

Samppanja coupe 30 cl

Jos mieluummin juot samppanjaa tai kuohuviiniä laakeista coupe -muotoisista laseista, löydät ne myös Chef & Sommelier valikoimasta. Lasit sopivat yhtä hyvin niin samppanjan nauttimiseen kuin jälkiruoan tarjoiluun.

Valkoviinilasi 40 cl

Valkoviinilaseista tulee nopeasti suosikkeja. Niiden kestävyys tarkoittaa, että uskallat käyttää niitä myös arjessa. Voit tarjoilla myös vettä sekä mehua viinilaseista ja luot juhlatunnelmaa jokaiselle päivälle. Chef & Sommelier viinilasi sopii yhtä hyvin sekä puna- että valkoviineille.
Chef & Sommelier valkoviinilasi viinilasi
Chef & Sommelier punaviinilasi viinilasi

Punaviinilasi 47 cl

47 cl:n punaviinilasi on muotoiltu täydellisesti, jotta punaviini tuo aromit ja maut esille.

Punaviinilasi 55 cl

Isompi punaviinilasi tuntuu juhlavalta. Jos haluat juoda tammitynnyrissä kypsytettyjä viinejä, tämä Chef & Sommelier viinilasi on täydellinen.

Vesilasi 38 cl

Vesilasi on mukava laittaa viinilasien viereen tai käyttää yksinään. Täytä Chef & Sommelier vesilasi vedellä tai miksi et käyttäisi sitä, vaikka drinkkilasina.

Karahvi 1,4 l

Kaikenlaiset juomat tuntuvat heti juhlavimmilta, jos ne tarjoillaan karahvista. Käytä Chef & Sommelier karahvia vesikannuna tai ilmaa viiniä karahvissa ennen tarjoilua.
Chef & Sommelier karahvi lasikarahvi viinikarahvi

Hyvä lahja

Lähes kaikki arvostavat lasia, jotka korostavat juomaa parhaalla tavalla ja ovat myös kestäviä. Chef & Sommelier lasit ovat siksi täydellinen lahja hääparille, kotoa muuttavalle tai niille, jotka haluavat päivittää lasikokoelmaansa.
Chef & Sommelier open up samppanjalasit kuohuviinilasit
Chef & Sommelier kuohuviinilasit samppanjalasit viinilasit
Chef & Sommelier kuohuviinilasi samppanjalasi