/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cosori

Cosori Airfryer tekee ruoanlaitosta hauskempaa ja terveellisempää. Cosoli ilmafriteerauskeittimellä valmistat terveellisen ja maistuva ruoan hetkessä. Meiltä Cervera :lta löydät useita eri malleja, kuten Smart, Premium ja Pro. Valikoimasta löytyy myös Dehydrator, jonka avulla voit kuivattaa sieniä, hedelmiä ja muita ruokia.
Cosori
Cosori
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
14 tuotteita
Näyttää 14 / 14 tuotetta

Cosori Premium Airfryer

Cosori valmistaa laadukkaita ilmafriteerauskeittimiä, jotka ovat voittaneet useita testipalkintoja. Tuotteiden käyttäjäystävällisyys ja tyylikäs muotoilu on myös voittanut Red Dot Design Awards-palkinnon.
Mallit Cosori Premium Airfryer, Cosori Smart Airfryer, Cosori Pro Airfryer ja Cosori CP 158 ovat kaikki ilmafriteerauskeittimiä, joilla valmistat terveellistä ruokaa nopeasti ja helposti.

Mikä on Airfryer?

Airfryer, tai ilmafriteerauskeitin on keittiökone, jossa valmistat rapeita ja herkullisia ruokia vähemmällä rasvan määrällä. Airfryer toimii samalla periaatteella kuin kiertoilmauuni, kypsyttäen ruokaa kuumalla ilmalla. Tämä takaa, että ruoka saa tasaisen ja kauniin paistopinnan. Cosorin ilmafriteerauskeittimissä on valmiiksi asennetut ohjelmat, joiden avulla valmistat muun muassa ranskalaiset perunat, pekonit, kanankoivet ja uunivihannekset nopeasti ja helposti.

Cosori Airfryer Dehydrator

Cosori Dehydrator on monitoiminen ruokakuivuri, jossa on samat ominaisuudet kuin Cosori ilmafriteerauskeittimissä. Ruokakuivurissa voit myös kuivattaa erilaisia sieniä, marjoja, hedelmiä ja yrttejä, säilyttämällä niiden maun ja hyödylliset ravintoaineet.

Cosori lisäosat

Jokaisen ilmafriteerauskeittimen mukana tulee myös:
  • Friteerauskori
  • Grilliritilä ja 5 grillivarrasta
  • Ohjekirja
  • Reseptivihko, jossa yli 100 reseptiä

Cosori reseptit

Jokaisen laitteen mukana tulee myös reseptikirja, sisältäen yli 100 helppoa reseptiä. Olitpa sitten aloittelija tai asiantuntija ruoanlaitossa, löydät varmasti inspiroivia reseptejä. Miksi et kokeile herkullista churros -reseptiä? Tai terveellistä uppopaistettua parsakaalia tai kukkakaalia? Reseptikirjan avulla valmistat herkulliset aamiaiset, lounaat, välipalat, illalliset ja jälkiruoat!
Cosori Premium airfryer varmluftsfritös fritös hälsosam app VeSync

Cosori ilmafriteerauskeitin Vesync-sovelluksella

Cosori on myös kehittänyt Smart wifi Vesync-sovelluksen, jolla voit ohjata ilmafriteerauskeitintäsi puhelimesi avulla. Voit esimerkiksi kytkeä keittimen päälle jo kotimatkalla, niin ruoka on valmista kun tulet kotia pitkän työpäivän jälkeen. Voit myös seurata ruoanlaittoa sohvalla löhöten. Sovelluksessa saat ilmoituksen, kun aineksia on aika käännellä, ja kun ruoka on valmista.

Cosori Cervera :lla

Me Cervera :lla olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota asiakkaillemme Cosorin upeita tuotteita. Meidän valikoimasta löytyy useita suosittuja malleja, kuten Premium, Smart ja Dual Blaze Airfryer. Kaikki Cosorin ilmafriteerauskeittimet tekevät ruoanlaitosta helpompaa, hauskempaa ja terveellisempää.