/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Crock-Pot

Crock Pot Slow Cooker on riippuvuutta aiheuttava haudutuspata. Yksinkertaista ja maukasta - et muuta ruoanlaittoon tarvitsekkaan. Ruoanlaitto Crock Potissa on erittäin helppoa. Siinä valmistat herkullisia ruokia, kuten muhennoksia, keittoja ja lihaa, joka on valmista kotiin palatessasi. Crock Pot on useampaan kertaan valittu testin parhaaksi.
Crock-Pot
Crock-Pot
Finns i lager
Varumärke

  B

 • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
5 tuotteita
Näyttää 5 / 5 tuotetta

Crock Pot haudutuspata

Crock Pot on enemmän kuin vain pata. Se on sähkökäyttöinen haudutuspata, jossa ruoka valmistuu hitaasti matalassa lämpötilassa. Crock-Pot hoitaa itse itsensä, joten valvontaa ei tarvita. Se voidaan jättää porisemaan turvallisesti kotiin, niin päivällinen on valmis kotiin palatessa. Laita ainekset pataan, käynnistä Crock-Pot ja tee päivän aikana jotain muuta. Haudutuspadan tulipaloriski on suunnilleen sama kuin valaisinta käytettäessä, eli minimaalinen. Monissa Crock Potin haudutuspadoissa on myös ajastin, jolla voidaan asettaa tarkkuudella haluttu haudutusaika, jolloin haudutuspata sammuu automaattisesti, kun ruoka on valmis.
Crock Pot haudutuspata ruostumaton ruoka gratiini kasvisgratiini ruoanlaittovälineet pannunalunen
Crock Pot haudutuspata ruoka aasialainen ruoka riisi ja muhennos

Crock Pot reseptit

Crock Pot :illa voit kypsentää melkein mitä vain. Päästä luovuutesi valloilleen ja valmista ruokaa kuin mestarikokki ilman, että sinun tarvitsee itse tehdä paljoa. Liha ja kasvikset kypsyvät slow cookerissa erittäin meheviksi ja maukkaiksi. Myös kokonainen broileri, muhennokset ja keitot ovat täydelliset valmistaa Crock-potissa.
Useamman padan mukana tulee myös reseptikirja, josta löydät herkullisia slow cooker -reseptejä. Tämä voi olla avuksi aluksi, ennen kun olet tutustunut haudutuspataan kunnolla.
Useissa Crock-Potin haudutuspadoissa on myös esiohjelmoidut asennukset, jotka tekevät kokkaamisesta entistä helpompaa. Pää-aterioiden lisäksi Crock Potissa voidaan myös valmistaa jälkiruokia. Valmista herkullinen creme brulee, juustokakku tai haudutetut päärynät.
Crock Pot reseptit haudutuspata risotto sienirisotto
Tässä tulee lisää ehdotuksia ruoanlaittoon Crock-Pot :issa:
 • Kalopsi
 • Jauhelihakastike
 • Kana
 • Riisipuuro
 • Hernekeitto
 • Karjalanpaisti
 • Creme brulee
 • Risotto
 • Porsaan sisäfilee
 • Lohikeitto
 • Lihapullat
 • Porsaankyljys
 • Joulukinkku
 • Lehtipihvi

Crock Pot :in historia

Sanotaan, että Irving Naxon sai inspiraationsa isoäidiltään, jolla oli tapana täyttää pata lihalla, vihanneksilla ja pavuilla, ja viedä se lähellä sijaitsevaan leipomoon, jossa ruoka sai kiehua leivinuunin jälkilämmössä. Kun isoäiti seuraavana päivänä tuli noutamaan pataa, oli ruoka saanut valmistua yön aikana hiljalleen jäähtyvässä uunissa. Tämä sai Naxonin pohtimaan mahdollisuuksia luoda samalla toiminnalla toimiva kodinkone, sillä eihän kaikki omistaneet omaa leipomouunia.
Naxon haki patenttia tuotteelle vuonna 1936, joka hyväksyttiin vuonna 1940. Tuotteen alkuperäinen nimi oli ”The Boston Beanery”, mutta 1970-luvulla haudutuspata sai nimekseen Crock-Pot, jolloin pata myös löysi itsestään selvän paikkansa jokaisessa amerikkalaisessa taloudessa. Nykyään Crock Pot löytyy melkein jokaisesta amerikkalaisesta kodista ja on jopa mikroaaltouunia yleisempi.
Vuonna 2010 Crock-Pot lanseerattiin vihdoin myös Suomessa ja muissa pohjoismaissa. Vastaanotto oli lämmin, sillä Crock-Pot tarjoaa sekä kätevää ruoanlaittoa että terveellistä ruokaa. Crock-Pot vastaa monien ihmisten tarpeita ja toiveita. Useissa Crock-Potin haudutuspadoissa on myös irrotettava sisäosa, joka voidaan asettaa suoraan pöydälle ruoan tarjoiluun. Sisäosan ansiosta myös puhdistaminen on helpompaa. Crock Pot haudutuspadalla sinulla ei ole mitään syytä olla valmistamatta terveellistä kotitekoista ruokaa. Sillä saat nauttia itsestään valmistuvasta ruoasta joka päivä!