/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nespresso

Nespresso tarjoilee enemmän kuin vain kahvinkeittimiä ja kahvikoneita. He haluavat tarjoilla myös rentouttavaa tunnetta arkipäivään. Nespressokoneella voit nojata taaksepäin ja kahvinkeitin hoitaa työn. Valitse eri koneiden välillä. Nespresso tarjoaa jokaiselle jotakin.
Nespresso
Nespresso
Finns i lager
Varumärke

  A

 • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24 tuotteita
Näyttää 24 / 24 tuotetta

Nespresso kahvikoneet

Valintana on useita erilaisia ​​Nespresso- kahvinkeittimiä. Ennen kahvinkeittimen ostoa on hyvä harkita, mikä Nespresso-koneiden malleista sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiin ja makuun. Nespresson-kahvikoneita on saatavilla kahdesta eri sarjasta - Nespresso Original ja Nespresso Vertuo. Sarjojen eri malleista voidaan valita oman maun mukaan, esimerkiksi pienempi Nespresso Pixie tai isompi Nespresso Lattissima.

Nespresso Original

Original tarjoaa ihanan espressopohjaisen kokemuksen. Nespresso Original- kahvikoneissa on patentoitu uuttamisjärjestelmä, jonka 16 barin paine valmistaa täydellisen kupillisen kahvia joka kerta. Original antaa mahdollisuuden nauttia kolmesta eri kuppikoosta:
 • Ristretto (25 ml)
 • Espresso (40 ml)
 • Lungo (110 ml)
nespresso kahvinkeitin kahvikone maidonvaahdotin cafelatte
nespresso vertuo kapselikeitin espresso musta

Nespresso Vertuo

Vertuo tarjoaa laajan valikoiman eri kahveja. Voit valita kahvisi pienestä espressosta isoon latteen, tai vaikka kokonaiseen Carafe-kannuun. Vertuo- kahvikoneissa kahvi valmistetaan Centrifusion-tekniikalla. Tämä tarkoittaa, että kahvikone lukee kahvikapseleiden yksilölliset viivakoodit ja säätää uuttamisasetukset niiden mukaisesti. Vertuo antaa mahdollisuuden nauttia viidestä eri kuppikoosta:
 • Espresso (40 ml)
 • Tuplaespresso (80 ml)
 • Gran lungo (150 ml)
 • Muki (230 ml)
 • Alto (414 ml)
Riippumatta siitä, minkä Nespresso- kahvikeittimen valitset, tiedät sen, että sinun ei koskaa tarvitse tinkiä kahvin laadusta.

Nespresso kapselit

Kapselit on valmistettu alumiinista, joka suojaa kahvin laatua ja pitää sen tuoreena. Alumiini on myös materiaali, jota voidaan kierrättää loputtomiin. Kapselit voidaan kierrättää pienmetallin keräyspisteissä tai viedä lähimpään Nespresso Boutique -myymälään. Kapseleita ei edes tarvitse huuhdella, vaan ne voidaan kierrättää kahvipuruineen.

Maidonvaahdotin

Monissa nespresson kahvinkeittimissä on myös kätevä erillinen säiliö maidolle sekä maidonvaahdotin. Maidonvaahdottimella saat täydellisen maitovaahdon esimerkiksi cappuccinolle ja caffe lattelle.

Kalkinpoisto

Nespresson kahvikoneet vaativat kalkinpoistoa aina noin 300 kapselin jälkeen, tai kuuden kuukauden välein. Jos valmistat kahvia koneella, josta ei ole poistettu kalkkia, se menettää suurimman osan arvokkaista ominaisuuksista. Tee aina kalkinpoisto kalkinpoistoaineella kahvikoneen käyttöohjekirjan suositusten mukaan.
Nespresso kahvimarja kahvipavut

Kestävä kehitys

Kahviyritykselle on tärkeää paitsi tuottaa hyvää kahvia, myös edistää parempaa ja kestävämpää maailmaa. Nespresson näön mukaan korkealaatuinen kahvi ja kestävä viljely kulkevat käsi kädessä.

Farmer Future -ohjelma

Ympäristökysymysten lisäksi Nespresso työskentelee aktiivisesti kahvinviljelijöiden työolojen parantamiseksi. He ovat yhdessä Fairtraiden kanssa luoneet Farmer Future -ohjelman, jonka tarkoituksena on tukea kahvinviljelijöitä. He ovat muun muassa luoneet eläkevakuutuksen kolumbialaisille viljelijöille, ja auttavat viljelijöitä säästämään ja investoimaan tulevaisuutensa.