/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Carat

Orrefors Carat on ruotsalaisen Lena Bergströmin suunnittelema ajaton lasisarja, joka tuo ylellisyyden tunnetta mihin tahansa sisustukseen. Carat on saanut inspiraationsa timanteista ja jalokivistä. Sarja koostuu kauniista kynttilänjaloista, maljakoista, kulhoista, lautasista ja viinilaseista.
Carat
Carat
"Carat juontaa juurensa hiottujen kristallien modernisoinnista - ja silloin tiesin heti. Jalan tulee olla puhdas ja yksinkertainen, ja sen on oltava erittäin hiottu. Halusin luoda tunteen päällekkäin pinotuista jalokivistä - ja se on itse asiassa sitä, mitä Carat (karaatti) todellisuudessa on."
Lena Bergström, Carat-sarjan muotoilija
Finns i lager
Varumärke

    B

  • D

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
33 tuotteita
Näyttää 33 / 33 tuotetta

Orrefors Carat - ajatonta eleganssia

Carat -sarja perustuu perinteisen lasinhiomisen nykyaikaiseen tulkintaan, joka on tehnyt Orreforsista maailmankuulun. Epäsymmetrinen muoto taittaa valoa kauniilla tavalla.
Carat -sarjaan sisältyy monenlaisia tuotteita, mukaan lukien maljakoita, kulhoja, laseja, kynttilänjalkoja ja muita koriste-esineitä. Kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta kristallista ja ne erottuvat loistavasta kirkkaudestaan ja taitavasti muotoilluista muodoistaan. Kokoelma tunnetaan skulpturaalisesta ja taiteellisesta suunnittelusta, ja jokainen esine on luotu suurella huomiolla yksityiskohtiin ja käsityötaitoon.
  • Maljakot - Valikoima tarjoaa erimuotoisia kristallimaljakoita, joiden graafinen muoto taittaa valoa kauniilla tavalla. Pyöreä maljakko on saatavilla useassa eri koossa, ja se on ihanteellinen leikkokukille tai koristeena sellaisenaan. Pyöreän maljakon lisäksi löytyy myös korkeampia maljakoita eri malleissa, jotka ovat täydelliset pitkävartisille kukille kuten ruusuille, liljoille tai tulppaaneille.
  • Kynttilänjalat - Kynttilänjalan epäsymmetrisesti leikattu lasi kimaltelee kuin timantti ja lisää ylellistä tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen. Carat kynttilänjalka on saatavilla kolmessa eri koossa ja kahdessa eri sävyssä. Yhdistele kynttilänjalkoja keskenään ja luo kaunis asetelma ruokapöydälle, ikkunalaudalle tai hyllylle.
  • Astiat - Carat kokoelmasta löytyy myös kauniit kristallilasista valmistetut lautaset, kulhot, viinilasit, samppanjalasit, lasinaluset ja paljon muuta. Aaltoileva kristalli tekee jokaisesta aterioinnista ylellisemmän. Carat kulho on myös kaunis hedelmäkulhona tai vain koristeena sellaisenaan.
Kaikki sarjan osat ovat kauniita pitää esillä ja hyvin näkyvillä myös silloin, kun niitä ei käytetä. Kimalteleva kristallilasi vangitsee valonheijastuksia ja tuntuu siksi elävältä ja orgaaniselta.
Olipa tarkoituksenasi sitten lisätä ripaus ylellisyyttä omaan sisustukseen ostaa upea lahja jollekin erityiselle, on Carat -kokoelma erinomainen valinta.