/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rosendahl

Rosendahl on suosittu tanskalainen brändi, joka tunnetaan minimalistisesta, toiminnallisesta ja laadukkaasta suunnittelusta kohtuuhintaan. Rosendahlin laaja valikoima kattaa tanskalaisen muotoilun rakastetut klassikot. Valikoimasta löytyy kaunista posliinia, tyylipuhtaita designtuotteita ja käytännöllisiä keittiövälineitä, jotka tekevät arjesta helpomman ja tyylikkäämmän.
Rosendahl
Rosendahl
Saatavilla
Tuotemerkki

    S

Tuoteryhmä
Materiaali
Väri
Hinta
296 tuotteita
Näyttää 40 / 296 tuotetta

Rosendahl Copenhagen - ajatonta tanskalaista muotoilua

Vuodesta 1984 lähtien Rosendahl Copenhagen on tunnettu yksinkertaisesta, toiminnallisesta ja kestävästä muotoilustaan. Rosendahlin tavoitteena on luoda tuotteita, jotka ovat osa arkea, mutta sopivat myös juhlatilaisuuksiin. Brändin visio on, että heidän tuotteita käytetään päivittäin. Tämän periaatteen pohjalta Rosendahl on aina keskittynyt luomaan tyylikästä muotoilua, joka tekee arjesta sekä kauniimpaa että helpompaa.
Rosendahlin valikoima tarjoaa tuotteita kotiin ja pöytään - kauniista astiastoista ja laseista toiminnallisiin keittiövälineisiin ja sisustustuotteisiin. Jos minimalistinen muotoilu ja nätit yksityiskohdat viehättävät sinua, löydät varmasti etsimäsi meidän Rosendahl -valikoimasta!
Tarjoilutuotteet: Rosendahlilla on laaja valikoima tuotteita, jotka sopivat kaikenlaisen ruoan ja juoman tarjoiluun. Heidän valikoimasta löydät tyylipuhtaat lautaset, aterimet, kulhot, juomalasit, karahvit ja paljon muuta. Haluatko tarjoilla viiniä tai valmistaa drinkkejä? Valikoimasta löydät myös viini- ja drinkkitarvikkeita.
Ruoanlaittotuotteet: Valikoimasta löydät myös tuotteet, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa ja helpompaa - keittiöpyyhkeet, suola- ja pippurimyllyt, öljy- ja etikkapullot ja paljon muuta.
Sisustustuotteet: Rosenthalilta löydät tyylikkäitä valaisimia ja kukkaruukkuja, jotka miellyttävät kaikkia. Soft Spot -sarjan valaisimet sopivat lähes jokaiseen kotiin ja luovat pehmeän ja ihastuttavan valaistuksen.

Rosendahl Grand Cru

Grand Cru -sarja on yksi Rosendahlin suurista klassikoista, jonka valikoima on kasvanut valtavasti vuosien varrella. Tyylipuhtaat posliiniastiat ovat nyt myös saatavilla muun muassa ulkokäyttöön ja kauniissa kierrätetyssä lasissa.
Valikoimastamme löydät seuraavat sarjat:
  • Grand Cru Colourful
  • Grand Cru Recycled
  • Grand Cru Barware
  • Grand Cru Outdoor
  • Grand Cru Soft
  • Grand Cru Sense
  • Grand Gourmet
Rosendahl Grand Cru termoskannu termos vihreä roosa
Rosendahl sisustustuotteet hopeat kynttilänjalat kruunukynttilälle
Rosendahl Grand Cru vesilasit lasit kierrätetyt lasit vihreä