/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stelton

Stelton on tanskalainen yritys, joka tarjoaa tyylikkäitä ja innovatiivisia tuotteita kaikille, jotka arvostavat laadukasta muotoilua. Stelton tunnetaan parhaiten heidän termoskannusta, josta on tullut skandinaavisen muotoilun ikoni. Stelton valmistaa myös Muumi -tuotteita. Valikoimasta löytyy muun muassa Muumi termospullot ja Muumi juomapullot.Stelton
Stelton
På lager
Varemerke

    i

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
225 tuotteita
Näyttää 40 / 225 tuotetta

Stelton

Stelton uskoo yksinkertaisuuteen ja skandinaaviseen minimalismiin. Muotoilu perustuu skandinaaviseen muotoilufilosofiaan - hyvän muotoilun tulee olla houkuttelevaa ja toimivaa, jotta sitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä useiden vuosien ajan.
Stelton on nykyään yksi tanskan tunnetuimmista designbrändeistä, jonka ikonista termosta on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Stelton lanseerasi myös äskettäin uuden tuotemerkin, RIG-TIG by STELTON, joka on kokoelma tyylikkäitä ja toimivia keittiötarvikkeita.
Steltonin laaja valikoima designtuotteita on saatavilla meillä Cervera :lla.

Steltonin historia

Stelton :in tarina alkoi vuonna 1960, kun Niels Stellan Høm ja Carton Madelaire päättivät perustaa yrityksen yhdessä. He yrittivät aluksi kenkien ja huonekalujen myyntiä, mutta myynti ei lähtenyt liikkeelle ennen kuin he tutustuivat Danish Stainless -tehtaan omistajaan, joka valmisti ruostumattomia astioita. Stellan ja Carton alkoivat markkinoimaan tehtaan tuotteita, jotka olivat suosittuja 1960-luvulla.
Peter Holmblad liittyi Steltonin toimitusjohtajaksi ja toi mukanaan visionäärisiä ideoita Steltonin markkinointiin. Uudet luettelot, pakkaukset ja graafinen suunnittelu olivat osa Holmbladin strategiaa luoda tunnettu designbrändi. Peter Holmblad aloitti yhteistyön tanskalaisen arkkitehdin ja designerin Arne Jacobsenin kanssa. Näin syntyi suosittu Cylinda Line -astiasarja, jonka suosio kasvatti Steltonista nopeasti suuryrityksen. Arne Jacobsenin kuoltua Stelton aloitti seuraavan yhteistyönsä, tällä kertaa Erik Magnussenin kanssa. Magnussen suunnitteli tällöin Steltonin kuuluisan termoskannun, joka on nykyään yksi Steltonin myydyimmistä tuotteista ja skandinaavisen muotoilun klassikko.
Stelton Danish Modern vedenkeitin termoskannu minimalistinen beige
Stelton termoskannu EM77 valkoinen sininen oranssi
stelton termosmuki valkoinen Muumi muumit muumihahmot RIG-TIG