/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tell Me More Interiors

Tell Me More tunnetaan parhaiten heidän kauniista kynttilälyhdyistä, mutta heidän kokoelma koostuu myös muista upeista sisustustuotteista. Täältä löydät muun muassa koristeelliset tuoksukynttilät, keittiötekstiilit, tuoksuöljyt, öljylamput, posliinit, matot ja vuodetekstiilit.
Tell Me More Interiors
Tell Me More Interiors
Finns i lager
Varumärke

    S

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
159 tuotteita
Näyttää 40 / 159 tuotetta
Tell me more lyric kynttilälyhdyt harmaa tummanruskea sisustustuotteet

Tell Me More Kynttilälyhty

Tell Me More :n hurmaavat kynttilälyhdyt valaisee kotiasi pehmeillä muodoillaan ja kauniilla väreillään. Harmoniset värit heijastavat liekin valoa ympärilleen ja luovat kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa jokaiseen huoneeseen. Kynttilälyhdyt ovat käsityönä valmistettu suupuhalletusta lasista. Jokainen lyhty on siksi yksilöllinen ja luo oman kauniin hehkunsa.
Kynttilälyhdyt on saatavana useassa eri koossa ja useassa kauniissa sävyssä. Ne ovat yhtä koristeelliseet sekä yksin että useamman kappaleen sommitelmissa esimerkiksi sohvapöydällä, ikkunalaudalla tai juhlapöydän kattauksessa.
Tell me more tyynynpäälliset pellava ja puuvilla raidalliset yksiväriset

Tell Me More tekstiilit

Yksi yrityksen ensimmäisistä tuotekategorioista oli hamppumatot, jotka ovat edelleen tänä päivänä tärkeä osa heidän valikoimaa. Mallistoa on laajennettu vuosien aikana, mutta yrityksen konsepti on pysynyt samana - valmistaa toimivia tuotteita laadukkaista materiaaleista.
Kauniiden hamppumattojen lisäksi valikoimasta löytyy nykyään myös luomupuuvillasta valmistettuja kodin tekstiilejä. Tarjolla on muun muassa vuodevaatteita, päiväpeitteitä, tyynyjä ja tyynynpäällisiä.
Tell Me More on myös ottanut askeleen makuuhuoneesta keittiöön ja valmistaa nykyään myös keittiötekstiilejä, kuten keittiöpyyhkeitä, lautasliinoja ja pöytäliinoja. Heidän ihastuttavat käsipyyhkeet, valmistettu pehmeästä kivipestystä pellavasta, tuovat taatusti ihanan rustiikkia tunnelmaa keittiöösi!
Tell me more kynttilälyhdyt erikokoiset lyric ja frost sarja kodin tekstiilit sisustustuotteet

Skandinaavinen sisustus

Tell Me Moren tuotannossa yhdistyvät toimivat tuotteet, laadukkaat materiaalit ja luonnolliset värit ja muodot. Yksi tärkeä osa Tell Me Moren toimintaa on luoda tuotteita, joita voidaan käyttää ja rakastaa jokapäiväisessä elämässä. Työskentelemällä laadukkailla luonnonmateriaaleilla sekä ajattomilla muodoilla ja väreillä voivat he tarjota tuotteita, jotka kestävät ohikiitäviä trendejä ja vuodenaikojen eri sisustustyylejä.
Kauniin ja kestävän designin lisäksi on yksi tärkeimmistä kulmakivistä myös ekologisuus. Tell Me More pyrkii yksinkertaiseen elämäntapaan ja he asettavat aina ihmiset ja ympäristön etusijalle. Tell Me More työskentelee paikallisesti ammattitaitoisten käsityöläisten kanssa ympäri maailmaa. He saavat inspiraationsa luonnosta ja skandinaavisista elementeistä, kuten metsästä, merestä ja vuorista.

Tell Me More :n historia

AnnaLena Jönsson ja Marcus Eliasson jakavat yhteisen intohimon tekstiileihin, aitoon käsityötaitoon, ja haluun luoda jotain kestävää. Näin syntyi Tell Me More vuonna 2011. Ensimmäiset mallistot koostuivat kivipestyistä pellavaista vuodevaatteista ja luonnonvärisistä hamppumatoista. Nämä tuotteet kuuluvat yhä tänä päivänä Tell Me Moren valikoimaan, nykyään vain entistä laajemmassa malli- ja värivalikoimassa.
Yrityksen juuret ovat Ruotsin länsirannikolla - pääkonttori, showroom ja konseptimyymälä sijaitsee Göteborgin keskustassa. Me Cerveralla olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota asiakkaillemme Tell Me Moren upeita sisustustuotteita, kynttilälyhdyistä tekstiileihin, mattoihin, laseihin ja keramiikkaan.
Tell me more lyric kynttilälyhdyt maljakko tummanruskeat
Tell me more hamppumatot luonnonväriset matot