/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tenderflame

Tenderflame on turvallinen ratkaisu kodikkaan tunnelman luomiseen. Ainutlaatuinen sisustustuli tuo viihtyisyyttä niin talven pimeyteen kuin kesäiltojen hämyyn, aivan ilman savua, nokea tai hajua. Valikoimasta löytyy sekä pienet koristeelliset sisustustulet että isot, seinään kiinnitettävät sisustustakat.
Tenderflame
Tenderflame
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
77 tuotteita
Näyttää 40 / 77 tuotetta
Tenderflame Tenderfuel polttoaine Iris takka sisustus takka

Kuinka Tenderflame toimii?

Norjalainen Tenderflame valmistaa turvallisia ja ympäristöystävällisiä tulisijoja. Ainutlaatuinen Steelwick- takkasydän ja patentoitu Tenderfuel-polttoaine luovat yhdessä hallitun tulen, joka tuo lämmintä tunnelmaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Tenderflame sisustustulet ovat pelkistetyn tyylikkäitä, joiden komea liekki ei päästä nokea eikä savua. Valikoimasta löytyy sisustustulet jokaisen makuun ja jokaiseen kotiin. Valitse pieni Lilly- lyhty tai suurempi sisustustakka tai puuhella.

Mikä on TenderFuel-polttoaine?

Ainutlaatuisen TenderFuel-polttoaineen ansiosta ovat Tenderflamen sisustustulet hajuttomat ja noettomat, ja sopivat sekä sisätiloihin että terassille. Toisin kuin esimerkiksi bioetanoli, on TenderFuel ympäristöystävällinen ja täysin myrkytön polttoaine.
TenderFuel ei myöskään ole helposti syttyvä. Se palaa ainoastaan joutuessaan kosketuksiin TenderFlame-takkojen SteelWick-sydämen kanssa. Koska polttoaine ei ole helposti syttyvää, se voidaan säilyttää turvallisesti ilman syttymisvaaraa.
Meiltä Cervera :lta voit ostaa TenderFuel- polttoaineen useassa eri koossa - 0,7 litraa, 2, litraa, 5 litraa ja 10 litraa.
Tenderfuel Tenderflame polttoaine myrkytön ympäristöystävällinen takkavälineet
Tenderflame Lilly lyhty kulta kynttilälyhty

Tenderflame Lilly lyhty

Lilly- lyhty luo kodikasta tunnelmaa sekä sisätiloissa kylminä talvi-iltoina että kesäiltoina ulkona terassilla. Valikoimasta löytyy myös lyhdyt Café Raw, Tulip ja Breeze - kaikki kauniilla skandinaavisella muotoilulla ja turvallisella liekillä.

Tenderflame pöytätakka

Valikoimasta löytyy myös suurempia tulisijoja, kuten pöydälle sijoitettava Jasmine Lyhty 24 cm ja Carnation -pöytätakat.
Tenderflame takat sisustustakka tulisija musta
Tenderflame biotakka koristetakka moderni takka

Tenderflame sisustustakka

Etsitkö isompaa sisustustakkaa, joka ei tarvitse savupiippua tai muuta ilmanvaihtoa? Tällöin on Tenderflame mainio valinta sinulle! Heidän valikoima kattaa niin seinälle kuin lattialle sijoitettavia malleja, kuten upea Iris sisustustakka ja vapaasti seisova sisustustakka 60 cm.

Näin käytät sinun Tenderflame sisustustulta

  • Älä koskaan käytä muuta polttoainetta kuin Tenderfuel
  • Täytä säiliö hitaasti ja varovasti, jotta et täytä sitä liian täyteen
  • Sytytä Steel Wick- takkasydän
  • Sisustustulta voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, mutta se ei ole vedenkestävä
  • Kun sammutat sisustustulen, käytä aina mukana tulevaa sammutuskantta
Tenderflame Tenderfuel sisustustakka takan sytytys polttoaine takan sytytys ohjeet

Tenderflame ja Tenderfuel Cervera :lla

Meiltä Cervera :lta voit ostaa sekä pienet sisustustulet pöydälle, ikkunalaudalle ja puutarhaan, että vapaasti seisovat sisustustakat. Valikoimasta löytyy niin seinälle kuin lattialle sijoitettavia malleja ja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meiltä löytyy myös laaja valikoima Tenderfuel polttoainetta eri kokoisissa pakkauksissa.
Tenderflame kynttilälyhdyt takka pöytätakka
Tenderflame pöytätakka takka lyhty sisäkäyttöön tulisija ulkokäyttöön