/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Wellmark

Wellmark tarjoaa upean valikoiman hellävaraisia puhdistusaineita, jotka tuovat kotiisi luksuksen ja huumorin tunnetta. Valikoimasta löytyy käsisaippuat, käsivoiteet, astianpesuaineet ja puhdistussuihkeet.
Wellmark
Wellmark
Finns i lager
Varumärke

    T

Kategori
Material
Färg
Pris
23 tuotteita
Näyttää 23 / 23 tuotetta

Wellmark

Wellmarkin tuotteet sisältävät hellävaraisia ja pehmentäviä aineita, jotka puhdistavat tehokkaasti samalla kuin ne hoitavat ja hemmottelevat käsiäsi. Tyylikkäät pullot on valmistettu kierrätetystä lasista ja jokaisesta pullosta löytyy hauska lause, kuten ”Bring out the bubbles” tai ”Shit happens just wash”.
Lasipullot ovat saatavilla useissa eri kooissa. Käsirasva on kooltaan 0,25 L, käsisaippua 0,5 L ja tiskiaine 1 L. Valikoimasta löytyy myös täyttöpakkaukset, joten voit täyttää ja käyttää samaa pulloa uudelleen.
Wellmarkilta saat hellävaraiset ja ihanalta tuoksuvat tuotteet, joista myös tulevat tyylikkäät yksityiskohdat kylpyhuoneeseen, keittiöön tai vessaan.
Kaikki Wellmarkin tuotteet ovat vegaaniset.

Wellmark Cervera :lla

Jos etsit luonnollisia ja tehokkaita saippuoita, on hollantilaisen Wellmarkin tuotteet oikea valinta sinulle! Me Cerveralla olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota Wellmark :in tuotteita asiakkaillemme. Tyylikäs muotoilu ja hauskat yksityiskohdat yhdistettynä hellävaraiseen sisältöön, joka on hyväksi sekä ihollesi että planeetalle. Tuotemerkin saippuat ja käsirasvat ovat biohajoavia eivätkä sisällä parabeeneja tai palmuöljyä. Wellmarkin tuotteet sopivat siksi hyvin sekä Cerveran arvopohjaan että valikoimaan!
Wellmark astianpesuaine tiskiaine biohajoava astianpesuaine keittiön sisustus
Wellmark käsisaippua saippua keittiöön ta kylpyhuoneeseen