/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Haru - Uusi Muumi astiasto 2024

Osta uusi Muumi astiasto Haru meiltä 1. elokuuta 2024 alkaen
Haru - Uusi Muumi astiasto 2024
Haru - Uusi Muumi astiasto 2024
Haru on Moomin Arabian ensimmäinen kokonainen Muumi astiasto, jonka ovat suunnitelleet Naoto Niidome ja Nathalie Lautenbacher. Sinivalkoinen Haru -astiasto koostuu yhdeksästä astiasta. Valitse erikokoiset lautaset ja kulhot, sekä tarjoiluvati, teekuppi ja pidikepari syömäpuikoille.

Haru - Suomalaista designia japanilaisin vaikuttein

Haru on pehmeä ja hillitty astiasto, joka löytää paikkansa kaikilla aterioilla aamiaisesta illalliseen, menettämättä Muumitarinoiden leikkisyyttä. Muumi astiasto on kunnianosoitus Tove Jansson :ille ja Suomen saaristolle - elegantilla japanilaisella vivahteella.

Kokoelma on saanut nimensä Tove Janssonin rakkaan kesäpaikan, Klovharun-saaren mukaan. Tove Janssonilla oli siellä mökki, jossa hän vietti kesiä vuosina 1960–1990.
“Halusimme tuoda esiin saariston, joten valitsimme muotoilun lähtökohdaksi meren hiomien kivien ja kallioiden pyöristetyt reunat. Taustamme vuoksi mukana on japanilaisia elementtejä, jotka täydentävät suomalaista ja usein luonnosta inspiroitunutta estetiikkaamme. Olen puoliksi japanilainen ja Nathalie on työskennellyt ja saanut palkintoja Japanissa, joten japanilainen vaikutus on luonnollista. Ja meillä on tämä ihana yhteensattuma saaren nimen Haru kanssa, joka tarkoittaa 'kevät' japaniksi", sanoo Naoto Niidome.

Illustrationer från Tove Janssons kransteckningar

Illustrationerna i Haru-kollektionen har inspirerats av kransteckningar som Tove Jansson ritade till sina Muminböcker och andra illustrationsarbeten. I kransteckningarna målade hon olika Muminfigurer bland blommor och växter som hyllade floran på ön Klovharun. Dessa kransmotiv har Moomin Arabias designteam anpassat till vackra illustrationer med bläckblå konturer som Haru-porslinet är dekorerat med.