/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Muumimukit

Arabian Muumimukit ovat olleet suosittuja jo pitkään, ei pelkästään käytössä vaan myös keräilykohteena. Lähes kaikista kodeista löytyy ainakin yksi Muumimuki. Suosio ei ole mikään ihme, koska niissä seikkailevat ihanat Muumilaakson hahmot.
Muumimukit
Muumimukit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
52 tuotteita
Näyttää 40 / 52 tuotetta

Uudet Muumimukit 2023:

Muumimuki Puutarhajuhlat

Moomin by Arabian kesän 2023 sesonkiastiastosta löytyy kaksi uutta tuotetta värikkäällä kuviolla - Muumimuki Puutarhajuhlat (30 cl) ja Muumilautanen Puutarhajuhlat (19 cm).
Puutarhajuhlat -astiaston kuvitukset ovat peräisin Tove Jansson :in ”Viidakkoelämää” -sarjakuvasta, joka julkaistiin vuonna 1956. Värikkäissä kuvituksissa nähdään, kun Muumit viettävät kesää yhdessä eläintarhasta karanneiden uusien ystäviensä kanssa.
Puutarhajuhlat on kuudes ja viimeinen Moomin by Arabia kesäsesonkiastiasto, jonka kuvituksissa nähdään Muumit kesänviettopuuhissa.

Muumimukit Muumipappa & Hemuli

Moomin by Arabian klassikkokokoelmaan on julkaistu kaksi uutta kuvitusta, joissa Muumipappa ja Hemuli koristavat kumpikin omaa astiastoa. Kokoelmasta löytyy Muumimuki (30 cl), Muumilautanen (19 cm) ja Muumikulho (15cm).
Muumimuki Muumipappa perustuu Tove Janssonin Moomin talvi -sarjakuvaan vuodelta 1959. Mukin kuvituksessa näemme kun Muumipappa valmistelee Muumitaloa talven tuloon.
Muumimuki Hemuli, jossa Hemuli etsii kasveja, perustuu Tove Janssonin läpimurtoteokseen “Taikurin hattu” vuodelta 1948.

Muumimukit LOVE ja HOME

Moomin by Arabia julkaisi vuonna 2023 uuden aakkoskokoelman, jota täydennetään vuosittain uusilla Muumimukeilla. Kokoelman ensimmäiset kirjaimet ovat L, O, V ja E, jotka yhdessä muodostavat sanan LOVE, sekä kirjaimet H ja M, joilla voidaan myös muodostaa sanan HOME.
Muumit muumimukit LOVE muumihahmot  tove jansson
Muumit muumimukit muumipappa ja hemuli muumimaailma kulhot ja lautaset  tove jansson

Muumimukit 2022

Talven Ihmeet

Moomin by Arabian talven 2022 sesonkiastiastosta löytyy kaksi uutta tuotetta - muumimuki Talven Ihmeet 30 cl ja muumikulho Talven Ihmeet 15 cm. Vuoden 2022 talviastiaston kuvitukset pohjautuvat Tove Janssonin vuonna 1955 luomaan Vaarallinen talvi -sarjakuvaan. Astiaston etupuolella nähdään Muumipeikko, Muumipappa, Muumimamma ja Niiskuneiti, jotka harjoittelevat luistelua. Mukin ja kulhon toisella puolella näkyy Mymmeli, joka tuijottaa ihastuneena herra Virkkusta. Astiat on valmistettu kestävästä posliinista ja niiden pohjassa on Arabian kruunuleima.

Muumimukit Keltainen ja Sininen 40 cl

Meiltä Cerveralla voit nyt ostaa klassisia mukeja nimeltä Keltainen ja Sininen, mutta isompana 0,4 l. Aitoja keräilyesineitä!
Sinisessä mukissa Muumiperhe on ryhtynyt taiteilijoiksi. He maalaavat tauluja ja luovat taidetta. Tietenkin myös maalia lentää ja Muumipeikko on täynnä maalitahroja.
Keltaisessa mukissa Muumimamma tekee pihatöitä, veistää kaarnalaivaa ja sahaa puita. Tietenkin on myös aika tarjoilla kahvia ja herkkuja. Mukana myös Pikku Myy.
Muumi muumimuki talven ihmeet muumihahmot tove jansson muki kulho
Muumi Muumimukit keltainen sininen tove jansson muumihahmoja muumipeikko
arabia muumimuki muumi astiat uudet muumimukit pikku myy

Pikku Myy niityllä

Pikku Myy -astioiden tarinassa komeetta lähestyy Muumilaaksoa ja sen asukkaat pakenevat kodeistaan. Pikku Myy, Muumipeikko ja Niiskuneiti lähtevät ottamaan selvää, mistä oikein on kyse. Pikku Myy on tapansa mukaan huoleton ja heittäytyy selälleen niitylle katselemaan lähestyvää komeettaa.

arabia muumimukit muumi lautanen muki kulho muumihahmot haisuli ruskea

Haisuli vauhdissa

Haisuli -astioissa Muumilaakson roisto pelastaa Muumimamman laukun, jonka koira on ottanut. Haisuli tykkää yleensä näpistellä, mutta hän ei koskaan varastaisi Muumimamman laukkua.

Muumipäivä 9.8 - uusi muumimuki

Moomin by Arabian ja Punaisen Ristin Mooments of Kindness-yhteistyökokoelma julkaistiin Muumipäivänä 9.8.2022. Kokoelmaan kuuluu kaksi erilaista mukia, lautanen ja pikkulautanen.
Mooments of Kindness- astiasto perustuu Tove Janssonin Suomen Punaiselle Ristille tekemiin kuvituksiin, jotka suunniteltiin vuonna 1963 koristamaan koululaisille jaettua Punaisen Ristin lukujärjestystä.
Uusi kokoelma kutsuu tekemään pieniä, ystävällisiä tekoja. Jokaisesta myydystä ABC-astiasta lahjoitetaan euro Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan, kuten paikallisen humanitaarisen työn edistämiseksi ja ystävätoimintaan - Mooments of Kindness.
muumimuki uutuus arabia muumimukit muumimuki abc nuuskamuikkunen muki muumin päivä muki

Klassikkomukit

Vuonna 2020 julkaistiin 21 klassikkomukia Muumien 75-vuotisjuhlan yhteydessä. Klassisissa mukeissa on kultainen leima pohjassa tekstillä "Muumi 75". Klassiset kultaleimoilla varustetut mukit valmistettiin erikoispainoksena ja niitä valmistettiin vain vuonna 2020.
arabia muumimukit vanhoja muumimukeja muumihahmot nuuskamuikkunen muumipeikko pikku myy muki

Klassikkomukien hahmot:

Muumipeikko, Muumipappa, Muumimamma ja Niiskuneiti, Muumitalo, Rakkaus, Pikku-Myy, Nuuskamuikkunen ja Mörkö Tuutikki, Hattivatit, Nipsu, Ninni, Mymmeli ja Mymmelin äiti Miisa, Tiuhti & Viuhti, Taikuri, Esi-isä ja Poliisimestari

Mikä on Muumimukien arvo?

Muumimukien arvo vaihtelee suuresti ja monet mukit eivät ole enää tuotannossa. Hieman vanhemmille Muumimukeille on kova kysyntä, myös arvo ja hinta nousee. Halutuimpana Muumimukina on nykyään Fazer-muki, joka valmistettiin vuonna 2004 Fazerille. Fazer-mukia valmistettiin vain 400 kappaletta, joten sitä on vaikea saada. Vuonna 2019 muki myytiin huutokaupassa yli 8000 eurolla.
arabia muki muumimukin arvo muumimamma muumipappa hemuli
muumi astiat muumi lautaset muumimukit arvot muumitalo muumi tuotteet vanhat muumimukit