Muumimukit

Arabian Muumimukit ovat olleet suosittuja jo pitkään, ei pelkästään käytössä vaan myös keräilykohteena. Lähes kaikista kodeista löytyy ainakin yksi Muumimuki. Suosio ei ole mikään ihme, koska niissä seikkailevat ihanat Muumilaakson hahmot.
Vuonna 2022 Moomin by Arabia on jo onnistunut julkaisemaan useita Muumimukeja. Tämän vuoden talvimuki 2022 on nimeltään Talven Ihmeet
Muumimukit
Muumimukit
39 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 39 / 39 tuotetta

Muumimukit ja astiat 2022

Talven Ihmeet

Moomin by Arabian talven 2022 sesonkiastiastosta löytyy kaksi uutta tuotetta - muumimuki Talven Ihmeet 30 cl ja muumikulho Talven Ihmeet 15 cm. Vuoden 2022 talviastiaston kuvitukset pohjautuvat Tove Janssonin vuonna 1955 luomaan Vaarallinen talvi -sarjakuvaan. Astiaston etupuolella nähdään Muumipeikko, Muumipappa, Muumimamma ja Niiskuneiti, jotka harjoittelevat luistelua. Mukin ja kulhon toisella puolella näkyy Mymmeli, joka tuijottaa ihastuneena herra Virkkusta. Astiat on valmistettu kestävästä posliinista ja niiden pohjassa on Arabian kruunuleima.

Keltainen ja Sininen 0,4 l kokoisena

Meiltä Cerveralla voit nyt ostaa klassisia mukeja nimeltä Keltainen ja Sininen, mutta isompana 0,4 l. Aitoja keräilyesineitä!
Sinisessä mukissa Muumiperhe on ryhtynyt taiteilijoiksi. He maalaavat tauluja ja luovat taidetta. Tietenkin myös maalia lentää ja Muumipeikko on täynnä maalitahroja.
Keltaisessa mukissa Muumimamma tekee pihatöitä, veistää kaarnalaivaa ja sahaa puita. Tietenkin on myös aika tarjoilla kahvia ja herkkuja. Mukana myös Pikku Myy.

Kalastus

Kesäastiasto Kalastus vie meidät viettämään kesäpäivää Muumien kanssa. Muumit rakastavat kalastaa. Onget ja verkot esille ja kohti rantaa. Muumiperheen mukana ovat myös Tuu-tikki ja Nuuskamuikkunen.
Muumimukit uusi muumimuki Talven Ihmeet muumiastiasto herra Virkkunen muumipeikko muumimamma niiskuneiti muumipappa mymmeli
Muumimuki keltainen ja sininen muumit
Muumi Muumimukit ja lautaset kalastus astiasto
arabia muumimuki muumi astiat uudet muumimukit pikku myy

Pikku Myy niityllä

Pikku Myy -astioiden tarinassa komeetta lähestyy Muumilaaksoa ja sen asukkaat pakenevat kodeistaan. Pikku Myy, Muumipeikko ja Niiskuneiti lähtevät ottamaan selvää, mistä oikein on kyse. Pikku Myy on tapansa mukaan huoleton ja heittäytyy selälleen niitylle katselemaan lähestyvää komeettaa.

arabia muumimukit muumi lautanen muki kulho muumihahmot haisuli ruskea

Haisuli vauhdissa

Haisuli -astioissa Muumilaakson roisto pelastaa Muumimamman laukun, jonka koira on ottanut. Haisuli tykkää yleensä näpistellä, mutta hän ei koskaan varastaisi Muumimamman laukkua.

Muumipäivä 9.8 - uusi muumimuki

Moomin by Arabian ja Punaisen Ristin Mooments of Kindness-yhteistyökokoelma julkaistiin Muumipäivänä 9.8.2022. Kokoelmaan kuuluu kaksi erilaista mukia, lautanen ja pikkulautanen.
Mooments of Kindness- astiasto perustuu Tove Janssonin Suomen Punaiselle Ristille tekemiin kuvituksiin, jotka suunniteltiin vuonna 1963 koristamaan koululaisille jaettua Punaisen Ristin lukujärjestystä.
Uusi kokoelma kutsuu tekemään pieniä, ystävällisiä tekoja. Jokaisesta myydystä ABC-astiasta lahjoitetaan euro Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan, kuten paikallisen humanitaarisen työn edistämiseksi ja ystävätoimintaan - Mooments of Kindness.
muumimuki uutuus arabia muumimukit muumimuki abc nuuskamuikkunen muki muumin päivä muki

Klassikkomukit

Vuonna 2020 julkaistiin 21 klassikkomukia Muumien 75-vuotisjuhlan yhteydessä. Klassisissa mukeissa on kultainen leima pohjassa tekstillä "Muumi 75". Klassiset kultaleimoilla varustetut mukit valmistettiin erikoispainoksena ja niitä valmistettiin vain vuonna 2020.
arabia muumimukit vanhoja muumimukeja muumihahmot nuuskamuikkunen muumipeikko pikku myy muki

Klassikkomukien hahmot:

Muumipeikko, Muumipappa, Muumimamma ja Niiskuneiti, Muumitalo, Rakkaus, Pikku-Myy, Nuuskamuikkunen ja Mörkö Tuutikki, Hattivatit, Nipsu, Ninni, Mymmeli ja Mymmelin äiti Miisa, Tiuhti & Viuhti, Taikuri, Esi-isä ja Poliisimestari

Mikä on Muumimukien arvo?

Muumimukien arvo vaihtelee suuresti ja monet mukit eivät ole enää tuotannossa. Hieman vanhemmille Muumimukeille on kova kysyntä, myös arvo ja hinta nousee. Halutuimpana Muumimukina on nykyään Fazer-muki, joka valmistettiin vuonna 2004 Fazerille. Fazer-mukia valmistettiin vain 400 kappaletta, joten sitä on vaikea saada. Vuonna 2019 muki myytiin huutokaupassa yli 8000 eurolla.
arabia muki muumimukin arvo muumimamma muumipappa hemuli
muumi astiat muumi lautaset muumimukit arvot muumitalo muumi tuotteet vanhat muumimukit