/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kosta Boda uutuudet 2024

Inspiroidu Kostan Bodan vuoden 2024 uutuuksista. Lasitaidetta täynnä väriä, muotoa ja luovuutta.
Kosta Boda uutuudet 2024
Kosta Boda uutuudet 2024
Vuodesta 1742 lähiten Kosta Boda on kutsunut ihmisiä designmaailmaan, joka on täynnä väriä, muotoa ja luovuutta. Tämä brändi, joka on yksi Ruotsin tunnetuimmista lasitehtaista, pyrkii luomaan lasia, joka on luovaa, inspiroivaa ja rohkeaa, mutta silti helposti saatavaa.
"Haluamme, että valikoimamme on valinta sekä tänään että huomenna, ja haluamme sen lisäävän inspiraatiota ja kauneutta arkeen."

Menestyksekkäät yhteistyöt

Kosta Boda on vuosien varrella tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen muotoilijoiden ja taiteilijoiden kanssa, kuten Bertil Vallien, Åsa Jungneliuks ja Hanna Hansdotter. Nämä yhteistyöt ovat johtaneet innovatiiviseen muotoiluun ja saaneet kansainvälistä huomiota ja kiitosta, mikä on edistänyt Kosta Bodan menestystarinaa.

Crackle - suupuhallettua lasia, suunnitellut Åsa Jungnelius

Crackle -sarjan tunnusmerkkinä on lasinpuhatajan painajainen, nimittäin särkynyt lasi. Tuotteiden valmistuksessa käytetään uutta tekniikkaa, jossa kuuma lasi kastetaan jääkylmään veteen. Lämpimän ja kylmän kohtaamisessa lasi saa kauniin halkeilevan pinnan, joka on myös antanut sarjalle sen nimen - Crackle. Sarja on suunniteltu Åsa Jungneliuksen toimesta ja se voitti vuonna 2023 arvostetun kansainvälisen Red Dot Product Design -palkinnon kategoriassa "Best of the Best".

Rocky Baroque – ainutlaatuiset kynttilänjalat ja maljakot

Rocky Baroque on rohkea ja leikkisä tulkinta klassisesta pilarista. Kokoelman on suunnitellut Hanna Hansdotter. Värikkäiden väriensä ja vahvan muotoilunsa ansiosta Rocky Baroque löytää paikkansa kaikissa luovissa kodeissa.
"Huomaan hakevani tilanteita, joissa kontekstit kohtaavat ja kyseenalaistuvat, ja viihdyn raakojen ja koristeellisten elementtien välissä."

The Rock - kunnianosoitus ikoniselle klassikolle

The Rock on Hanna Hansdotterin suunnittelema kokoelma värikkäitä kynttilälyhtyjä. Kynttiläkyhdyt ovat moderni tulkinta Kosta Bodan klassikosta, Snowball-kynttilälyhdystä.
"Halusin antaa modernin ilmeen jollekin tutulle. Luotettava kivi, johon voin nojata. Siksi nimi The Rock."

Gabba Gabba Hey - katseenvangitseva Gorilla

Tee kodistasi leikkisämpi ja mielenkiintoisempi lakatulla lasiveistoksella Gabba Gabba Hey! Gorillan, joka julkaistiin vuonna 2010, on suunnitellut Ludvig Löfgren. Se istuu kädet ristissä ja vetää välittömästi huomion huoneessa.

Kappa - täydellinen lahja, suunnitellut Mimmi Blomqvist

Kappa on Kosta Bodan kaunis maljakko -sarja. Maljakoiden muoto on saanut inspiraationsa tietystä lasinpuhallusprosessin vaiheesta, jossa lasikupla, jota kutsutaan myös nimellä kappa, muodostuu muotin päälle valmistusprosessin aikana. Kokoelmasta löytyy sekä pienet että isot maljakot. Ne ovat täydelliset lahjaksi niin hääparille kuin designista kiinnostuneelle opiskelijalle.

Lisää lasia ja lasitaidetta Kosta Bodasta

Finns i lager
Varumärke

    D

Kategori
Material
Färg
Pris
191 tuotteita
Näyttää 40 / 191 tuotetta