/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lahjasetit

Valitut lahjat suosituilta tuotemerkeiltä - Rörstrand, Iittala ja Muumi
Lahjasetit
Lahjasetit
Etsitkö lahjaa, mutta et oikein tiedä mitä antaisit? Onko kesällä häät tiedossa? Täyttääkö sinun tuttavapiirissä joku pyöreitä vuosia? Vai onko ehkä opiskelija muuttamassa pois kotoa? Olemme koonneet meidän viisi parasta lahjasettiä vuoden kaikkiin juhliin helpottaaksemme valintaasi! Käsin valitut lahjasetit sisältävät jokaisen tyyliin jotakin sopivaa!

Rörstrand Mon Amie - ikoninen ja ajaton

Etsitkö lahjaa jollekin, joka rakastaa designklassikoita? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Rörstrandin ikoninen ja ajaton Mon Amie -astiasto on rakastettu ympäri maailmaa ja sarjan osat sopivat erinomaisesti lahjaksi. Marianne Westmanin suunnittelema astiasto hurmasi meidät jo 1950-luvulla ja on yhä tänä päivänä monien kotien rakastama suosikki. Kaunis kukkakuvio viehättävässä sinisessä värissä on yksi tämän hetken trendikkäimmistä astiastoista. Koboltin sinisellä kukkakuviolla voit luoda sekä trendikkäämmän että klassisen kattauksen yhdistämällä siihen muita ajattomia kattausvälineitä.

Ostindia/Floris - rustiikki ja luonnonläheinen

Rörstrandin rakastettu Ostindia -sarja on viime vuosina saanut valtavasti rakkautta, kun olemme design- ja trendikartalla palanneet entistä enemmän rustiikkiin ja luonnonläheiseen estetiikkaan. Sarja sopii täydellisesti niille, joiden kodin sävyt ovat lämpimiä ja luonnonläheisiä, ja jotka pitävät luonnonteemaisista kuvioista. Astiastot Ostindia ja Floris ovat lyömätön yhdistelmä juhlapöydässä! Vaikka astioita koristaa runsas kuviointi, ne sopivat kaikenlaisiin kattauksiin ja ne voidaan yhdistää monenlaisten aterimien, lasien ja tekstiilien kanssa, mikä tekee sarjoista sopivia sekä arkikäyttöön että juhlavampiin tilaisuuksiin.

Rörstrand Swedish Grace - minimalistinen ja klassinen

Ruotsalainen kestosuosikki Rörstrand Swedish Grace on ajaton astiasto, jota voisi melkein kutsua modernin kansankodin posliiniksi. Jos et tiedä mitä antaa lahjaksi jollekin, tämä on itsestäänselvä valinta! Swedish Grace -sarjan astiat on saatavilla useissa kauniissa sävyissä. Erittäin kestävästä kivitavarasta valmistettu Swedish Grace -astiasto kestää aikaa ja sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Yksinkertainen ja minimalistinen muotokieli tarjoaa rajattomat mahdollisuudet pöydän kattauksiin, aivan oman maun ja tyylin mukaan.

Arabia Muumi - leikkimielisyyttä läpi elämän

Tarvitseeko Muumeja edes esitellä? Tuskinpa! Ystävämme Muumilaaksossa vetoavat kaikenikäisten sydämiin. Arabian Muumimukit ja muut Muumi astiat ovat suosittuja niin sitoutuneiden designharrastajien ja Muumi-keräilijöiden kuin pienten lasten keskuudessa. Toisin sanoen: Muumi astia on lahja, joka ei koskaan petä! Uusimmassa Puutarhajuhlat -astiastossa Muumit viettävät kesää yhdessä uusien ystäviensä, tiikereiden kanssa, jotka ovat karanneet eläintarhasta. Puutarhajuhlat -sarja on Tove Slotten viimeinen kokoelma, joka tekee astiastosta ikonisen!

Iittala - ajatonta designia

Designista kiinnostuneille on lahja Iittalalta itsestäänselvä valinta. Iittalan tuotteita, sekä vanhoja arkistosuosikkeja että uutuuksia, arvostetaan niiden rikkaan muotoiluhistorian ansiosta, jonka lippua kantoi suomalainen arkkitehti ja muotoilija Alvar Aalto. Viimeisin uudelleenjulkaisu Iittalan ikonisista tuotesarjoista on 70 -luvun suosikki - Oiva Toikan suunnittelema Tundra -lasisarja. Tundra on kaunis ja nostalginen kokoelma, joka on saanut innoitusta pohjoisen arktisesta luonnosta. Iittalan lasisarjat ovat kauniita yhdistellä toistensa kanssa. Luo kattaukseen elävyyttä yhdistelemällä esimerkiksi Tundra -sarjan astioita kauniiden Kastehelmi- tai Essence -sarjan astioiden kanssa!