/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Juhlista hääparia upealla häälahjalla, joka pysyy mukana koko loppuelämän ja tuo iloa monien vuosien ajan. Täältä löydät kaikki unohtumattomat häälahjat!
Meiltä saat myös kaikki lahjat kauniisti paketoituna, vaikka tilaat ne verkosta! Lisää vain "lahjapaketointi" kassalla. Jos haluat lähettää paketin suoraan lahjansaajalle, voit kassalla valita toimituksen eri osoitteeseen.

Mitä antaa lahjaksi hääparille?

Mikä on hyvä häälahja riippuu sen vastaanottajista ja siitä, mitä he arvostavat. Meiltä Cerveralta löydät muun muassa hauskat häälahjat, ajattomat häälahjat ja käytännölliset häälahjat. Mieti keitä vastaanottajat ovat, niin saat helpommin löydettyä arvostetun lahjan. Jos et tunne hääparin makua, voit aina kysyä heiltä lahjalistaa. Lahjalistan avulla saat ostettua lahjan hääparin mieltymysten mukaan.

Parhaat häälahjaideat

Suositut häälahjat ovat sellaisia, jotka kestävät aikaa ja voivat säilyä muistona sukupolvesta toiselle, esimerkiksi laadukas veitsisetti, ylellinen samppanjapullonjäähdytin, kynttilänjalka, maljakko tai kakkulapio. Suosittuja tuotemerkkejä ovat Iittala, Marimekko, Global ja Skultuna, jotka kaikki tarjoavat korkealaatuisia designklassikoita.
Ajattomat häälahjat ovat esimerkiksi:
  • Ylelliset juomalasit, viinilasit ja kuohuviinilasit - Anna häälahjaksi ajattomat lasit, jotka kestävät vuodesta toiseen. Ehkä morsiusparilla on jo lasisarja, jota he haluavat täydentää? Tällöin on erinomainen tilaisuus auttaa hääparia keräämään lasisarjan puuttuvat palat.
  • Korkealaatuiset paistoastiat - Hyvästä ruoasta ja juomasta nauttiminen on olennainen osa hääparin yhteistä elämää. Häälajaksi voi siksi ostaa esimerkiksi laadukkaan valurautapadan, joka on monessa kodissa erittäin käytännöllinen. Meiltä löydät erikokoisia valurautapatoja useilta suosituilta tuotemerkeiltä.
  • Ajaton astiasto - Kaunis astiasto on häälahja, jota hääpari voi käyttää jokapäiväisessä elämässään. Meidän laajasta valikoimasta löydät astiastoja jokaiseen makuun. Valitse klassinen sinivalkoinen astiasto, tyylipuhdas pohjoismainen astiasto, ajaton valkoinen astiasto tai vaikkapa katseenvangitseva ja värikäs astiasto, täysin hääparin mieltymysten mukaan.
  • Tyylikäs kahvinkeitin - Onko hääpari kahvinjuojia, mutta heillä ei vielä ole hyvää kahvinkeitintä? Tällöin on ylellinen kahvinkeitin Moccamasterilta, Smegiltä tai Wilfalta taatusti arvostettu häälahja.
  • Taidelasi - Kaunis veistos on sekä leikkisä että henkilökohtainen. Varmista vain, että tiedät suunnilleen millaisesta tyylistä hääpari pitää. Meiltä löytyy taidelaseja muun muassa Kosta Bodalta ja Iittalalta.
  • Ajaton kynttilänjalka tai kynttilälyhty - Kaunis kynttilänjalka tai lyhty on käytännöllinen koriste lähes jokaisessa kodissa. Siitä tulee myös jokapäiväinen muisto hääpäivästä.

Häälahjat Iittala :lta - ajattomat designklassikot

Anna hääparille lahjaksi ajatonta muotoilua! Poikkeuksellisella muotoilullaan, korkealaatuisilla materiaaleillaan ja ajattomalla kauneudellaan Iittalan tuotteet ovat paras valinta, kun etsit ainutlaatuista ja ikimuistoista lahjaa hääparille. Iittalalta löydät ainutlaatuisia designklassikoita ja rakastettuja suosikkeja, jotka tuovat iloa hääparin yhteiseen elämään pitkään juhlapäivän jälkeenkin.
Meidän laaja Iittala -valikoima sisältää kauniita käsintehtyjä laseja, tyylikkäitä posliinituotteita ja ainutlaatuisia design-esineitä, jotka luovat luksuksen ja ylellisyyden tunteen. Osta hääparille esimerkiksi ikoninen Alvar Aalto -maljakko, erottuva Putki-valaisin, kauniit Essence kuohuviinilasit tai auta heitä keräämään heidän suosikkiastiasarja heidän yhteiseen kotiin!