/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Muumi ABC

Muumi ABC
Moomin by Arabia x Punainen Risti – uusi kokoelma Mooments of Kindness
Moomin by Arabia ja kansainvälinen Punainen Risti kannustavat yhdessä meitä olemaan ystävällisiä toisillemme. Yhteistyön tuloksena on kaunis astiasto, joka perustuu Tove Janssonin Suomen Punaiselle Ristille tekemiin kuvituksiin. Lanseerauksen yhteydessä halutaan kannustaa ja rohkaista ihmisiä pieniin mutta usein hyvin merkityksellisiin tekoihin.
Uusi kokoelma on vihdoin täällä! Mooments of Kindness kokoelmaan kuuluu kaksi erilaista mukia, lautanen ja kulho. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä, vuoden 2022 loppuun asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tove Janssonin alkuperäiskuvitukset Suomen Punaiselle Ristille

Kokoelma perustuu Tove Janssonin Suomen Punaiselle Ristille tehtyihin piirroksiin vuodelta 1963. Sympaattisessa kuvituksessa, jonka tyylistä on helppo tunnistaa taiteilijan kädenjälki, nähdään muun muassa värikkäitä punaisia kukkia, Pikku Myy luudan varressa, Muumipeikko tikapuilla ja Nuuskamuikkunen nuotion lämmössä yhdessä ystäviensä kanssa. Piirrosten taustatarina ei ole säilynyt, mutta tiedossa on, että ne suunniteltiin aikanaan koristamaan koululaisille jaettua Punaisen Ristin lukujärjestystä.

Mooments of Kindness – koska pienillä teoilla voi olla suuri merkitys

Jokaisesta myydystä ABC-astiasta lahjoittaa Moomin by Arabia euron Punaisen Ristin toimintaan, muun muassa humanitaarisen työn edistämiseksi ja ystävätoimintaan. Kampanjan ydinviesti on, että voimme omilla teoillamme ja valinnoillamme tehdä maailmasta ystävällisemmän paikan. Pienimmätkin meistä voivat saada aikaan suuria, kun teemme sen yhdessä. Kiltti ja huomioiva teko voi olla esimerkiksi ostoskassien kantaminen, ystävälliset sanat toiselle, postikortin lähettäminen tai kukkien ostaminen jollekulle, josta välittää. Tai tukea Punaisen Ristin toimintaa osallistumalla kampanjaan.