/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Muumi Talven Ihmeet

Muumi Talven Ihmeet
Muumi Talven Ihmeet
Moomin by Arabian talven 2022 sesonkiastiastossa nähdään urheiluhullu herra Virkkunen, joka kannustaa muumeja kokeilemaan luistelua ja talviuintia. Virkkunen herättää muumien keskuudessa sekä ihastusta että vihastusta. Muumimamma on huolissaan, kun taas Mymmeli ja Niiskuneiti ihastuvat voimakkaaseen atleettiin herra Virkkuseen.
Talven Ihmeet -astiasto on vihdoin täällä! Pastellinsävyinen kokoelma sisältää muumimukin Talven ihmeet 30 cl ja muumikulhon Talven ihmeet 15 cm. Sesonkiastiasto on myynnissä helmikuun 2023 loppuun asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
Täältä löydät kaikki meidän Muumimukit.
Muumimuki ja muumikulho talven ihmeet sesonkiastiasto 2022 muumimamma niiskuneiti

Herra Virkkunen herättää tunteita

Talven ihmeet -sesonkiastiaston kuvitukset perustuvat Tove Janssonin vuonna 1955 luomaan Vaarallinen talvi -sarjakuvaan. Vuoden 2022 talvikuvituksessa muumiperhe ja muut laakson asukkaat päättävät jättää talviunet väliin. Kun urheiluhullu herra Virkkunen saapuu Muumilaaksoon, ei kestä kauaa, ennen kun Muumilaakson asukkaat alkavat haastamaan toisiaan erilaisissa talviurheilulajeissa. Talvi on muumiperheelle harvinaista, ja niin myös talviurheilu, joten tunteiden myllerrystä ei voida välttää.

Harvinainen talviaihe

Talvi ja siihen liittyvät kuvitukset ovat muumitarinoissa muita aiheita harvinaisempia, sillä tavallisesti muumit nukkuvat talviunta. Myös herra Virkkunen on harvinainen näky Moomin by Arabian kokoelmissa. Viimeksi hahmo esiintyi vuoden 2010 Hiihtokilpailu-mukissa.
Astiaston Talven Ihmeet etupuolella nähdään Muumipeikko, Muumipappa, Muumimamma ja Niiskuneiti, sekä heidän luisteluyritykset. Astioiden toisella puolella Mymmeli tuijottaa lumoutuneena herra Virkkusta, joka yrittää vakuuttaa häntä avantouinnin terveysvaikutuksista.
Muumit muumimukit ja muumikulhot uusi muumimuki