/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Muumi aakkosmukit

Vuoden 2024 uutuudet ovat Muumimukit kirjaimilla F, A, Y, I, N, D, R ja S.
Muumi aakkosmukit
Muumi aakkosmukit
Muumi by Arabian aakkoskokoelma koostuu viehättävistä Muumimukeista, joita koristavat Tove Janssonin piirtämät kirjaimet ja Muumilaakson hahmot. Mukit ovat Kaj Franckin klassista Teema-sarjaa, 0,4 litran koossa.

Uudet aakkosmukit - Family & Friends

Joka vuosi julkaistaan joukko uusia Muumi aakkosmukeja, jotka lopulta muodostavat kokonaisen aakkoston. Kokoelma, joka kannustaa leikkimään ja yhdistelemään merkityksellisiä sanoja, on kehitetty yhteistyössä "A:sta Ö:hön Muumien matkassa" kanssa, joka pyrkii levittämään lukemisen ja kirjoittamisen iloa.
Vuonna 2023 julkaistiin muumimukit kirjaimilla L, O, V, E, H ja M. Nyt Moomin Arabian aakkosmukikokoelma kasvaa kahdeksalla uudella kirjaimella: F, A, Y, I, N, D, R ja S. Kirjaimilla voi muodostaa muun muassa sanat LOVE, HOME, FAMILY ja FRIENDS. Jokainen voi tietysti myös itse luoda omia sanoja oman maun mukaan. Aakkosmuki on myös upea nimikoitu lahja syntymäpäiville ja muille juhlapäiville.
Vuoden 2024 aakkosmukeja koristavat Vilijonkka, Poliisimestari, Mörkö, Muumipeikko ja Samu, Nuuskamuikkunen, teatterirotta Emma, Hemuli ja Niiskuneiti.
Kaikki Muumi aakkosmukit ovat saatavilla meiltä Cerveralta!