/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Muumimukit LOVE

Muumimukit LOVE
Muumimukit LOVE
Nyt voit vihdoin tilata ensimmäiset muumimukit Moomin by Arabian uudesta aakkoskokoelmasta. Kokoelman ensimmäiset kirjaimet ovat L, O, V ja E, jotka yhdessä muodostavat sanan LOVE, sekä kirjaimet H ja M. Aakkoskokoelmaa täydennetään vuosittain uusilla kirjainmukeilla, jotta voit kerätä koko aakkosen Muumimukeja.
Uudet Moomin by Arabia aakkosmukit ovat hieman suuremmat kuin muut muumimukit, joten ne, joiden mielestä aamukahvi maistuu parhaalta isosta mukista ilahtuvat mukien 0,4 litran koosta.
Löydät kaikki Muumimukit täältä.

Leiki sanoilla

Uudet kirjainmukit kutsuvat keksimään ja yhdistelemään uusia ja merkityksellisiä sanoja. Kokoelma on osa A:sta Ö:hön Muumien matkassa -hanketta, joka pyrkii levittämään lukemisen ja kirjoittamisen iloa yhä vankemmin osaksi sekä lasten, nuorten että aikuisten elämää.

Aakkoskuvitukset ja Muumihahmot

Aakkosmukien kuvitukset perustuvat Tove Janssonin käsin piirrettyihin nimikirjaimiin. Jokainen kirjain on yhdistetty yhteen Muumilaakson maagiseen hahmoon. Kokoelman ensimmäisistä mukeista löytyvät Muumimamma, Muumipeikko, Hosuli ja nuorempi Mymmeli, väreissä liila, keltainen, vihreä ja persikka. Mukien toisella puolella nähdään myös Nuuskamuikkunen, Niiskuneiti, Pikku Myy, Hemuli ja Herra Virkkunen.

Nipsu, Tiuhti ja Viuhti

Turkoosin H- muumimukin etupuolella nähdään Nipsu ja sen toisella puolella Muumimamma ja Muumipappa. Laventelinvärisen M- muumimukin etupuolella nähdään Tiuhti ja Viuhti ja sen toisella puolella Hemuli, joka tarjoaa maitoa Tiuhtille ja Viuhtille.
Yhdessä aikaisempien L, O, V ja E aakkosmukien kanssa voidaan nyt myös muodostaa sana HOME – koti.