/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Järjestä värikkäät pridejuhlat

Toivotamme iloista Pride -viikkoa!
Järjestä värikkäät pridejuhlat
Järjestä värikkäät pridejuhlat
Me Cerveralla rakastamme kaikenlaista rakkautta - ja kaikenlaisia ​​(pride)juhlia!🌈
Pride tapahtumia järjestetään tällä viikolla kaikissa sateenkaaren väreissä. Suunnitteletko sinäkin kutsua ystävät pridejuhliin? Luo värikäs kattaus, jossa silmäänpistävät värit saavat sulautua kauniisti yhteen ja panosta upeisiin kukka-asetelmiin, niin juhlasta tulee varmasti hitti!
Cerveralta löydät kaiken tarvitsemasi säihkyvään pride-juhlaan, olipa sitten kyseessä kunnon bileet tai hienostuneempi illalliskutsu.
Me Cerveralla toivotamme mahtavaa Pride -viikkoa kaikille! ❤

Menestyneet Pride -juhlat: 5 vinkkiä!

1. Maksimoi pridejuhlien juhliminen järjestämällä koko päivän kestävät juhlat! Aloita päivä ihanalla sateenkaari-aamiaisella - kata pöytään värikkäät astiat, somisteet ja herkut. Jatka päivää piknikillä pride-kulkua seuraten ja jatka sitten juhlimista mahtavalla juhlalla kotisi takapihalla vaaleanpunaisen kuohuviinin kera!
2. Leivo näyttävä sateenkaarikakku, joka yllättää! Kun kakku leikataan, kerrokset loistavat kaikissa sateenkaaren väreissä.
3. Aijotko järjestää suuret Pride-juhlat? Hedelmäpooli sopii suurille seurueille ja on sekä helppo että nopea valmistaa. Tarjoile booli juhlaisesti kauniista karahvista ja erivärisissä laseissa.
4. Koristele juhlapöytä värikkäillä leikkokukilla. Vinkki: tee runsaasti pieniä kukkakimppuja ja asettele ne pitkin koko pöytää.
5. Älä säästele kuplivaa! Tarjoile kuohuviini esimerkiksi kultareunaisista laseista ja koristele kesäisillä marjoilla tai vaikkapa unenomaisella hattaralla!