/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Taas saapui suvi Pohjolaan

Taas saapui suvi Pohjolaan
Taas saapui suvi Pohjolaan
Kesällä päivistä nautitaan aamusta iltaan – aamiais-piknikillä meren rannalla, pitkällä kahvitauolla puutarhassa ja grilli-illallisella auringonlaskussa. Ehkäpä myös harrastat klassisia kesäpuuhia, viilennät oloasi kylmillä herkuilla tai makaat rennosti riippumatossa ja siemailet suosikkijuomaasi. Tervetuloa viettämään kauan odotettua kesää kanssamme Cervera :lla!
SKRIV HÄR

5 vinkkiä kesäjuhliin

  • Älä pelkää yhdistellä kuvioita ja värejä! Anna tarjottimen erottua muista astioista ja lisää mielellä tekstiilejä lämpimillä väreillä luodaksesi kodikasta tunnelmaa.
  • Valmista iso kannu kotitekoista limonadia, joka maistuu sekä pienille että isoille kuumana kesäpäivänä.
  • Tuoreet marjat ovat kesän suurinta herkkua.
  • Tarjoile jotain makeaa! Sillä ei ole väliä onko kyseessä muhkea, kermainen täytekakku tai valmiina ostetut pikkuleivät.
  • Luo tunnelmaa suomalaisilla kesäkappaleilla.

Kesäinen täytekakku karamellikastikkeella

Kesän ylellisin täytekakku on yllättävän helppo valmistaa! Kakku koostuu kolmesta kerroksesta, joissa on aprikoositäyte ja aprikoosikuorrute. Kakku peitetään herkullisella karamellikastikkeella, joka annetaan valua reunoja pitkin, ja koristellaan aprikooseilla, vihreillä lehdillä ja karhunvatukoilla.
SKRIV HÄR
skriv här

Kesäaskartelut!

Myös lomalla voi olla hyvä suunnitella päivät etukäteen, jotta maksimoit vapaa-ajan ja kerkeät kokea kaiken, mitä olet suunnitellut koko kevään ajan. Tässä tulee muutama vinkki!
  • Eikö olisi aika toteuttaa leivonta projektit, jotka on ollut mielessäsi jo pidemmän aikaa? Ehkä maistuisi mehukas raparperipiirakka tai mansikkakakku?
  • Mustaseljan kukinta on juuri nyt upeimmillaan - kotitekoinen mustaseljamehu on erittäin herkullista ja todella helppo valmistaa! Se on myös loistava lahjaidea. Itse tehty herkku toimii aina.
  • Jäätelö päivässä koko kesän? Kyllä kiitos! Kesällä saa ja pitää syödä jätskiä! Nauti kesästä valmistamalla herkullista kotitekoista jäätelöä, kuten mustikka- suklaa- ja vaniljajäätelöä.
  • Onko mitään sen ihanampaa kuin pitkät, rennot aamukahvit kesäauringossa? Tai miksi eiharmoniset kesäillat viileiden kahvidrinkkien kera.