/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Uudet Muumimukit - Muumipappa ja Hemuli

Uudet Muumimukit - Muumipappa ja Hemuli
Uudet Muumimukit - Muumipappa ja Hemuli
Moomin by Arabian klassikkokokoelma saa kaksi uutta motiivia, joissa Muumipappa ja Hemuli esitellään heille tärkeissä puuhissaan - Muumipappa valmistelee Muumitaloa talventuloon ja Hemuli etsii harvinaisia ​​kasveja. Uudet motiivit haluavat muistuttaa kuinka tärkeää on nauttia elämästä ja aina silloin tällöin ottaa hetki itselleen.
Uudet Muumimukit Muumipappa ja Hemuli ovat nyt vihdoin saatavilla. Kokoelmasta löytyy myös Muumilautanen (19 cm) ja Muumikulho (15cm) samalla kuviolla.

Muumipappa hoitaa Muumitaloa

Muumipappa on perheelleen omistautunut isä, joka tekee aina kaikkensa huolehtiakseen sekä perheestä että kodista. Tässä uudessa kuvituksessa nähdään Muumipappa, joka valmistelee Muumitaloa talventuloon, jotta muumiperhe pysyisi lämpimänä talviunillaan.
Kuvitukset pohjautuvat Tove Janssonin vuonna 1959 luomaan Muumitalvi-sarjakuvaan. Kuvitukset on aseteltu hillityn harmaalle taustalle pehmeän keltaisilla yksityiskohdilla.

Hemuli etsii harvinaisia kasveja

Mukin ja kulhon kuvituksessa nähdään, kuinka Hemuli lähtee suurennuslasinsa kanssa metsään toiveissaan kerryttää kasvikokoelmaansa lajeilla. Mukin ja kulhon kääntöpuolella Hemuli pitelee kuivaa oksaa, josta hän on rakentamassa nuotiota mekkonsa kuivaamiseen.
Kuvitukset perustuvat Janssonin Taikurin hattu-kirjaan, joka julkaistiin vuonna 1948. Astiat ovat ihanan värikkäitä, sävyissä keltainen, liila ja kirkkaanvihreä.