/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vuoden väri 2024 - Peach Fuzz

Inspiroidu tämän vuoden pehmeästä trendiväristä
Vuoden väri 2024 - Peach Fuzz
Vuoden väri 2024 - Peach Fuzz
Yhdysvaltalainen väri-instituutti Pantone on 25 vuoden ajan valinnut vuoden värin, jonka he ennustavat hallitsevan muotoilu- ja sisustusmaailmaa. Vuoden 2024 kruunattu väri on PANTONE 13-1023 ”Peach Fuzz” - hienovarainen ja pehmeä persikan väri, joka tasapainoilee kauniisti vaaleanpunaisen ja oranssin välillä.
Pantonen mukaan "Peach Fuzz" heijastaa meidän syvää haluamme hoivata toisiamme. Rauhattomina aikoina tarvitsemme lämpöä, myötätuntoa ja hellyyttä, jota tämä sävy heidän mukaan välittää.
Anna tämän trendikkään värin ja sen läheisten sävyjen inspiroida sinua luomaan lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin kotiisi persikan, pehmeän vaaleanpunaisen ja nude-sävyjen avulla - täydellinen siirtymä talven syvistä väreistä kevään kevyempään ja ilmavampaan värimaailmaan!

Helppo stailata

Kevyellä ja pehmeällä ilmeellään aprikoosin sävyt ovat ihastuttavan yksinkertaisia värivalintoja kotiisi. Yhdistä väri ruskeisiin ja maanläheisiin sävyihin luodaksesi kotiisi harmonisen ilmapiirin tai valitse kirkkaanpunaiset ja luumunväriset sävyt saadaksesi aikaan dramaattisemman vaikutelman. Jos haluat leikkisämmän tunteen, Peach Fuzz on upea yhdistää vaaleansinisen ja voimakkaan koboltinsinisen kanssa!
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
81 tuotteita
Näyttää 40 / 81 tuotetta