/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kevätkattaus

Kutsu kevät kotiin kauniilla pöydänkattauksella.
Kevätkattaus
Kevätkattaus
Kevättä ilmassa! Pian voimme taas unohtaa lumi- ja räntäsateet. Ihana kevätaurinko hemmottelee, luonto herää henkiin ja alkaa hiljalleen täyttyä kauniista väreistä.
Ehkä lumikellot ovat jo alkaneet kukkimaan? Ehkä muuttolinnut ovat jo saapuneet visertämään? Meillä Cerveralla valmistaudutaan kauan odotettuun kevääseen - täynnä väriä, luonnetta ja ikimuistoisia hetkiä! Odotamme innolla kevättä ja kauniita ulkoilmoja, jolloin voimme taas kerääntyä ystävien kanssa yhteen nauttimaan ihanista illallisista, upean kattauksen ja tuoksuvien kevätkimppujen kera. Tervetuloa ihastumaan Cerveran keväiseen valikoimaan!

Such a character!

Tämän kevään kattaus on kaikkea muuta paitsi vaatimaton. Kevään kattaustrendeissä hehkuvat ihanat värit ja rohkeat kuviot. Tuo väriä kattaukseen yhdistelemällä keväisiä värejä ja kuviollisia astioita ja tekstiilejä, jotka erottuvat joukosta ja luovat monipuolisen ja näyttävän kattauksen. Mikään ei myöskään estä yhdistelemästä eri sarjojen astioita keskenään ja tällä tavalla luomasta persoonallisia pöydänkattauksia. Ajattele perinteistä kattausta pidemmälle! Lisää esimerkiksi silmiinpistävän sävyisiä ruokailuvälineitä ja värikkäitä lautasliinoja, tai koristele pöytä kevään erivärisillä leikkokukilla, saadaksesi esteettisen lopputuloksen. Luo näyttävä kattaus ja kutsu läheiset upealle kevätillalliselle, jonka harva unohtaa!

Värikkäät juomalasit

Läpinäkyvät juomalasit ovat olleet huomion kohteena monen sesongin ajan. Nyt on kuitenkin korkea aika koristella kattaus värikkäillä laseilla, mielellä kaikissa sateenkaaren väreissä. Sopisiko merensininen, rauhoittavan vihreä tai trendikkään violetti? Värikkäät juomalasit ovat upea yksityiskohta pöydän kattauksessa. Sekoittele myös rohkeasti värillistä ja kirkasta lasia, esimerkiksi yhdistelemällä värikkäitä juomalaseja klassisten viinilasien kanssa, saadaksesi kauniin ja näyttävän kattauksen, joka kohottaa illallisen tunnelmaa. Käytä kattauksissa vapaasti mielikuvitusta, jolloin lopputulos on taatusti persoonallinen!

Tee aterimista kattauksen keskipiste

Katettaessa pöytää unohtuu usein pieni yksityiskohta - aterimet. Ehkä käytät samoja ruokailuvälineitä kaikkiin tilaisuuksiin pelkästä tottumuksesta? Tosiasia on kuitenkin se, että aterimet ovat kauniisti katetun pöydän hienovarainen keskipiste! Aterimet voivat tehdä ihmeitä kattauksessa ja muuttaa sen kokonaisuuden täysin. Lisäämällä esimerkiksi kultaiset aterimet rentoon ja värikkääseen kevätkattaukseen antaa kattaukselle ylellistä tunnetta. Myös klassinen, puhdaslinjainen astiasto muuttaa hetkessä ilmettään aterimien tyyliä vaihtamalla. Huomio yksityiskohtiin on kuin piste iin päälle!

Primöörit - kevään herkut

Onko keväällä mitään parempaa kuin vuoden ensimmäiset, herkulliset varhaiskasvikset? Hyvällä tuurilla voivat ensimmäiset varhaiskasvikset saapua maan eteläosiin jo maaliskuun / huhtikuun vaihteessa! Muista valmistautua varhauskasvisten tarjoiluun hankkimalla tarjoiluastiat, vuoat, padat ja kulhot, jotka tarvitset kutsuaksesi läheiset maittavaan kevätjuhlaan!