/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Edellisenä iltana:
Chia-vanukas mangososeella1 annos2 rkl chia-siemeniä1 dl maitoa (esim. kookosjuomaa tai kauramaitoa)Kreikkalaista jogurttia 1 dl mangoa (tuore tai pakaste)2 rkl appelsiinimehua
Valmistus:

Chia-vanukas mangososeella

Aloita aamusi Cerveran herkullisella reseptillä ja valmista Chia-vanukas mangososeella, joka on täynnä energiaa! Chia-vanukas ei ole vain terveellistä ja täyttävää, se tarjoaa myös todellisen makuelämyksen.
Tässä reseptissä chia-vanukas makeutetaan tuoreella tai pakastetulla mangolla, joka antaa raikkaan ja eksoottisen maun. Chiasiemenet, kookosmaito ja mangosose tarjoavat ravitsevan ja täyttävän aloituksen päivällesi. Kokeile tätä reseptiä ja anna jokaisen lusikallisen kuljettaa sinut trooppiselle paratiisisaarelle.
chia vanukas mango  chia siemenet
Ainekset
1 annos

2 rkl chia-siemeniä
1 dl maitoa (esim. kookosjuomaa tai kauramaitoa)
Kreikkalaista jogurttia
1 dl mangoa (tuore tai pakaste)
2 rkl appelsiinimehua

Valmistus:

Edellisenä iltana:
Sekoita maito ja chia-siemenet. Anna turvota noin 20 minuuttia ja sekoita uudelleen. Peitä lasi muovikelmulla ja laita chia-vanukas jääkaappiin yön yli.
Sekoita mango ja appelsiinimehu ja säilytä jääkaapissa.

Aamulla:
Tarjoile valmis chia-vanukas kreikkalaisella jogurtilla ja mangososeella. Ripottele päälle muita hedelmiä ja marjoja, tai pähkinöitä ja paahdettuja kookoshiutaleita. Tämän chia-vanukaan kanssa sopii esimerkiksi viikunat ja karhunvatukat.

Jätä arvostelu