Lasit

Vihdoinkin löytyy lasit kaikenlaisiin kattauksiin, arkeen ja juhlaan. Juomalasit ruokapöytään sekä olut, viini- ja viskilasit maistajaisiin. Nostetaan onnittelumalja samppanjalasissa ja illanviettoon sopivat tietenkin drinkkilasit. Myös rapujuhlat ja snapsilasit ovat vanha perinne.
Lasit
Lasit

Suosittuja tuotteita

984 tuotteita
Näyttää 40 / 984 tuotetta

Lasit

Tervetuloa tutkimaan valikoimaamme. Aiotko tarjoilla drinkin, veden, oluen, avecin tai kuplivaa? Mitä tahansa lasiin kaadetaankin, meiltä löydät etsimäsi lasin. Juomalasit, viinilasit, olutlasit, drinkkilasit, samppanjalasit, avec-lasit, viskilasit, tumbler-lasit, snapsilasit ja shottilasit. Ehkä löydät uudet lasit juhlakattaukseen tai aamiaispöytään.

Juomalasit

Juomalasi sopii lähes kaikkeen. Voit juoda vettä, mehua tai ihan mitä vaan. Meillä on juomalasit, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Useita suosittuja tuotemerkkejä ja ihania värejä.

Iittala juomalasit

Ittala juomalasit ovat suosittuja ja meiltä löydät Kaartio, Lempi, Kastehelmi, Raami, Aino Aalto, Ultima Thule ja monia muita.

Eva Solo juomalasit

Eva Solo juomalasit ovat kaikki pelkistettyä ja puhdaslinjasta muotoilua. Niihin on helppoa ihastua.

Orrefors juomalasit

Orrefors 🌍 on ruotsalainen lasinvalmistaja, joka on valmistanut lasia Smoolannin lasitehtaalla vuodesta 1896.

Kosta Boda juomalasit

Kosta Boda lasit valmistetaan yhdessä tunnettujen lasitaiteilijoiden kanssa. Tulet todennäköisesti rakastumaan enemmän kuin vain yhteen Kosta Boda -tuotemerkin juomalasiin.

Viinilasit

Meiltä Cerveralta löydät punaviinilasit ja valkoviinilasit. Oikeanlaisella puna- tai valkoviinilasilla viinin maku ja aromi tulevat esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on punaviinilasit ja valkoviinilasit, jotka ovat valmistettu kristallista, lasista tai muovista. Muovilasit sopivat täydellisesti pakattavaksi pikniklaukkuun.

Orrefors viinilasit

Ruotsalainen Orrefors -tuotemerkin punaviinilasit ja valkoviinilasit. Valitse sarjoista Difference, Carat, More, Pulse, Intermezzo, Nobel, Edge, Zephyr, Metropool. Valikoimastamme löydät myös monia muita Orrefors -laseja.

Iittala viinilasit

Tyylikkäästi ja viehättävästi muotoillut Iittala punaviinilasit ja valkoviinilasit. Meiltä löydät esimerkiksi suositut Essence -sarjan viinilasit.

Spiegelau viinilasit

Saksalainen Spiegelau -tuotemerkin historia ulottuu jo 1500-luvulle asti. He valmistivat peilejä kuninkaallisiin tuomioistuimiin, ja sen jälkeen alkoi laadukkaiden kristallilasien valmistus.

Riedel viinilasit

Riedel on ollut olemassa vuodesta 1756. Jokainen punaviinilasi ja valkoviinilasi on valmistettu sopimaan tietylle rypäleelle. Lasit valmistetaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Eva Solo viinilasit

Eva Solo viinilaseja on vaikea vastustaa. Tuotemerkiltä löydät myös muita ihania laseja ja tuotteita.

Kosta Boda viinilasit

Kosta Boda -tuotemerkiltä löydät muun muassa viinilasisarjat Line, All About You ja Château.

Olutlasit

Jalallinen olutlasi vai uusi oluttuoppi? Vai etsitkö ehkä molempia? Meiltä löydät erilaisia ​​olutlaseja, jotka on sovitettu eri oluttyypeille.

Iittala olutlasit

Iittala Essence -sarjasta löydät myös olutlasit. Jalallisia olutlaseja ovat yhtä kaunista katsella kuin nauttia niistä hyvää olutta.

Orrefors olutlasit

Orrefors -tuotemerkiltä löydät olutlasit esimerkiksi sarjoista Pulse, Metropol, Nobel. Tutustu myös muihin Orrefors -laseihin.

Samppanjalasit

Kuplivan maljan kohotus, alkoholilla tai ilman, on loistava tapa juhlia jotain. Meiltä löydät useita erilaisia ​​samppanjalaseja, etsit sitten coupe-formaattia, huilulasia tai tulppaanilasia.
Haluatko juoda kuplivaa piknikillä? Meiltä löydät myös muoviset samppanjalasit.

Orrefors samppanjalasit

Orrefors samppanjalasit, ja muut tuotemerkin lasit, ovat valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista taitavalla käsityöllä. Haluatko lasit, joita on yhtä mukava katsella kuin juoda niistä? Silloin kannattaa tutustua Orrefors samppanjalaseihin.

Iittala samppanjalasit

Iittala samppanjalasit löydät muun muassa sarjoista Essence, Ultima Thule ja monista muista. Tutustu myös Iittalan lasivalikoimaan.

Drinkkilasit

Meiltä Cerveralta löydät cocktaillasit, highball -lasit, grappa -lasit ja Dry Martini -lasit. Mikä juoma on suosikkisi?

Tumblerlasit

Tumblerlasi on erittäin käytännöllinen moneen tarkoitukseen. Tarjoile vettä, mehua tai drinkki tumblerlasista.

Viskilasit

Meiltä Cerveralta löydät viskilasit jokaiseen makuun. Valikoimassamme on sileät viskilasit ja viskilasit hiottua kristallia.

Orrefors viskilasit

Orrefors tuotemerkillä on useita erimallisia viskilaseja. Valitse Street, Sofiero, Intermezzo ja monia muita viskilaseja eri sarjoista.

Iittala viskilasit

Viskilasit löydät useista Iittalan klassikkosarjoista.

Avec-lasit

Avec on mukava tarjoilla juhlaillallisen jälkeen. Meiltä löydät avec -lasit rommille, portviinille ja liköörille.

Snapsilasit ja Shottilasit

Snapsilapsit ja shottilasit ovat pieniä laseja, jotka on tarkoitettu snapsien ja shottien ottamiseen. Mukava lisä illalliselle tai juhliin.
Valikoimastamme löydät shottilasit sekä jalallisena että ilman jalkaa.