300 ml vettä225 g sokeria5 kpl kiiviä1/2 sitruunan mehu
Valmistusohjeet:1. Muista laittaa jäätelökoneen kulho pakastimeen 20-24 tunniksi ennen jäätelön valmistamista.2. Kiehauta vesi ja sokeri koko ajan sekoittaen, kunnes sokeri liukenee. Laita sokeriliuos pakastimeen vähintään 20 minuutiksi, jotta se jäähtyy kunnolla.3. Kuori kiivi ja leikkaa se paloiksi. Soseuta kylmän sokeriliuoksen ja sitruunamehun kanssa tasaiseksi seokseksi.4. Kaada seos vähitellen jäätelökoneen kulhoon, jotta jääkiteitä ei pääse muodostumaan. Anna jäätelökoneen käydä 25-30 minuuttia.5. Tarjoile kiivisorbetti jäätelövohvelissa tai kulhossa.
Kiivisorbetti
Viilennä itseäsi kesähelteellä meidän raikkaalla kiivisorbetilla! Tällä yksinkertaisella reseptillä luot herkullisen sorbetin, jossa on ihana tasapaino makeutta ja happamuutta.
Ainekset
300 ml vettä
225 g sokeria
5 kpl kiiviä
1/2 sitruunan mehu
Valmistusohjeet:
1. Muista laittaa jäätelökoneen kulho pakastimeen 20-24 tunniksi ennen jäätelön valmistamista.
2. Kiehauta vesi ja sokeri koko ajan sekoittaen, kunnes sokeri liukenee. Laita sokeriliuos pakastimeen vähintään 20 minuutiksi, jotta se jäähtyy kunnolla.
3. Kuori kiivi ja leikkaa se paloiksi. Soseuta kylmän sokeriliuoksen ja sitruunamehun kanssa tasaiseksi seokseksi.
4. Kaada seos vähitellen jäätelökoneen kulhoon, jotta jääkiteitä ei pääse muodostumaan. Anna jäätelökoneen käydä 25-30 minuuttia.
5. Tarjoile kiivisorbetti jäätelövohvelissa tai kulhossa.