Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Sahrami skonssitNoin 6-8 skonssiaSkonssit6 dl vehnäjauhoja0,5 g sahramia3 tl leivinjauhetta3 dl maitoa100 g voita2 mm suolaaLÄMMIN PUOLUKKAHILLO1 1/4 litraa puolukoita6 dl sokeria1-2 cm hienoksi silputtua punaista chiliä1,5 dl vettä
Valmistus: Sahrami skonssit

Sahrami skonssit

Nauti joulun tunnelmasta ja hemmottele itseäsi vastapaistetuilla skonsseilla! Nämä pehmeät, kultaisen väriset sahrami skonssit hurmaavat jouluisella maullaan ja sopivat täydellisesti talvisiin kahvihetkiin. Tarjoa lämpimänä itse tehdyn puolukkahillon kera!
Saffransscones med färskost och het lingonsylt
Ainekset
Noin 6-8 skonssia

Skonssit
6 dl vehnäjauhoja
0,5 g sahramia
3 tl leivinjauhetta
3 dl maitoa
100 g voita
2 mm suolaa

LÄMMIN PUOLUKKAHILLO
1 1/4 litraa puolukoita
6 dl sokeria
1-2 cm hienoksi silputtua punaista chiliä
1,5 dl vettä

Valmistus:

Sahrami skonssit
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, sahrami ja suola kulhossa.
3. Lisää sulatettu voi ja maito, ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
4. Annostele taikinaa muffinssivuokiin tai suoraan uunipellille leivinpaperin päälle pieniksi palloiksi.
5. Paista noin 15 minuuttia, kunnes skonssit saavat kauniin pinnan ja värin.

Lämmin puolukkahillo
6. Puhdista ja huuhtele puolukat.
7. Hienonna punainen chili.
8. Kaada kaikki ainekset kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia.
9. Kuori vaahto pois hillon pinnalta lusikalla (nosta varovasti kattilan reunaa pitkin muodostuva vaahto pois); tämä kestää hetken.
10. Anna jäähtyä ennen kuin kaadat hillon lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.